top of page

Udhëzues Për Lehtësimin E Fatkeqësive Në Qytetet turke-Analiza dhe Harta e 81 Qyteteve
Botimi i parë i librit tim u shit para se të dilte, përveç Kuranit; Është libri më i rëndësishëm i shekullit të 21-të. Ju mund të merrni informacion nga www.kurtulusrehberi.com. Krahas punës sime në botën e biznesit dhe arsimit, unë kam qenë aktiv edhe si Hulumtues për një kohë të gjatë. Në 3 vitet e fundit, unë kam skanuar 40 vende në 7 gjuhë dhe kam shpërndarë 60000 faqe informacioni për njerëzit pa pagesë. Më ka ndihmuar edhe ekipi im. Unë vazhdoj punën unike për kombin tim, botën dhe njerëzimin. Libri im është botuar nga Shtëpia Botuese Flora. Ju mund t'i bëni pyetje përmes telefonit për çështje që lidhen me shtypjen dhe blerjen e librit. Unë vazhdoj të punoj në një shkallë shumë të madhe. Ju gjithashtu mund t'i mbështesni këto përpjekje. Në këtë mënyrë ju kontribuoni në zhvillimin e njerëzve që punojnë dhe prodhojnë.
Sigurohuni që të merrni edicionin tjetër. Nuk e dimë se sa do të shtypen. Ata shtypen nga java në javë. Për të porositur paraprakisht, mund ta blini nga kjo lidhje:
1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page