top of page

ABD Jeolojik Araştırmalar iklim uzmanı Dr. Ethan Trowbridge: Nibiru Dünya'yı mahvedecek



NASA, Nibiru'yu “30 yıldır " saklıyor ve X Gezegeni hakkındaki gerçeği saklıyor. ABD uzay ajansı NASA, insanlığı yok edebilecek başıboş bir gezegenin varlığı hakkında büyük bir örtbas içinde yer alıyor.


Kısa bir süre önce ABD Jeolojik Araştırmaları'ndan eski bir bilim adamı, insanlığı yaklaşan bir gezegenin tehlikelerine karşı uyarmak için gizlilik anlaşmasını bozduğunu söyledi.


Dr. Ethan Trowbridge 10 yıldan fazla bir süre bir ABD devlet kurumunda çalıştı ve kahverengi cüce bir yıldız ve yedi gezegenden oluştuğunu iddia ettiği Nibiru gezegeninden gelen yakın felaketi orada öğrendi.


Trowbridge'e göre, USGS ve NASA gezegenin yaklaşımını en az otuz yıl önce biliyorlardı ve diğer devlet kurumlarıyla birlikte varlığını gizlemek için cezai olarak komplo kurdular.


Ethan Trowbridge,” ABD Jeolojik Araştırması, bu bilgiler NASA'DAN geldikten sonra Nibiru'yu öğrendi " dedi.


” Anormal iklim değişikliğinin bu gök cisminin etkisiyle ilgili olup olmadığını görmemiz talimatı verildi ve çalışmalar bu bağlantıyı kanıtladı " dedi.


ABD Jeolojik Araştırması'nın yalnızca birkaç üyesinin bu "efsanevi" gezegenin gerçekten var olduğunu bildiğini de sözlerine ekledi.


Dedi ki: "Bu bilgi oldukça sınıflandırılmıştır ve onunla ilgili tüm belgeler ve bilgiler parçalanmış ve bölümlere ayrılmıştır, böylece bu bilgilerin parçalarıyla çalışan kişiler amacını anlayamazlar.”


"Sanırım kırk ya da elli çalışanın neler olup bittiğine dair gerçek bir fikri var.”

Trowbridge, Nibiru'nun gezegenimiz üzerindeki etkisinin kanıtı olarak dramatik deniz seviyesi yükselişini, ani sıcaklık değişikliklerini ve kutup buzunun erimesini belirtiyor.

Nibiru'nun gezegenimizi geri dönüşü olmayan bir şekilde değiştireceğine inanıyor.

Dedi ki: "Nibiru Dünyayı mahvedecek.”


Nibiru gezegeni efsanesi, 1976'da yazar Zekarya Sitchin'in iki eski Yakın Doğu kültürünün, Babilliler ve Sümerlerin, her 3.600 yılda bir güneşin etrafında dönen Nibiru adlı dev bir gezegenden bahsettiğini iddia etmesiyle başladı.


Bu teori daha sonra bilim topluluğu tarafından alay edildi. Ancak daha sonra Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü'ndeki saygın gökbilimciler, güneş sisteminin dış bölgelerinde saklanan, Dünya kütlesinin 10 katı olan gerçek bir gezegenin kanıtlarını bulduklarını açıkladılar.


Trowbridge ilk olarak etkili medyayla temasa geçti ve bu röportajı 2018'de verdi. Gazeteciler, Ethan Trowbridge'in oradaki çalışmalarının teyidi için ABD Jeolojik Araştırmaları ile temasa geçti ve onay aldı. ABD Jeoloji Araştırması, " eski çalışanlarının ifadeleri hakkında yorum yapmayı reddetti."Gazeteciler NASA ile temasa geçti, ancak “efsaneler" hakkında yorum yapmayacaklarını söyleyerek yorum yapmayı da reddettiler.”


Dr. Trowbridge derecesini Iowa Eyalet Üniversitesi'nden aldı. On dört yıl boyunca, dünya'nın manzarasını, doğal kaynaklarını ve en önemlisi onu tehdit eden doğal tehlikeleri inceleyen hükümet destekli bir bilim kurumu olan usgs'de çalıştı.

ABD Jeolojik Araştırması içişleri Bakanlığı tarafından yönetilmektedir; Bölümün tek bilimsel odak noktasıdır. Sorumlulukları, kademeli ve ani iklim değişikliğiyle ilgili dünya'daki değişiklikleri kataloglamayı ve analiz etmeyi içerir.


Ajansta bulunduğu süre boyunca Dr. Trowbridge, jeomanyetizma programını ve temel bilimler bölümünü yönetti. kahverengi bir cüce ve onun etrafında dönen yedi gezegenden oluşan bir sistemle ilişkili bir terim olan Nibiru'yu orada öğrendi.

Nibiru sistemi, Dr. Trowbridge'in öğrendiği gibi, her 3.600 yılda bir Güneşimizin etrafında dönüyor. Güney Yarımküremize göre uzatılmış eliptik yörüngesi, belirli bir gelişi tespit etmeyi, izlemeyi ve matematiksel olarak hesaplamayı neredeyse imkansız hale getirir.


Trowbridge'in ifadesi, astronom Paul Cox'un (bunun için “bilimsel topluluktan” kovulan) ve kariyerlerini riske atan birkaç NASA bilim adamının, Nibiru'nun, yani Gezegen X'in, yani Gezegen 9'un Dünya için ciddi bir tehdit oluşturduğunu beyan etme iddialarını destekliyor.


Trowbridge'e göre, ABD Jeolojik Araştırması ve NASA, Nibiru'yu en az otuz yıldır biliyor ve Nibiru'nun varlığını gizlemek için diğer devlet kurumlarıyla komplo kurdular.

Trowbridge, " ABD Jeolojik Araştırması, NASA'DAN sonra Nibiru'yu öğrendi. Anormal iklim değişikliğini ayrıntılandıran bu kadar çok rapor sunduğumuzda, izin alarak bize gerçekte neler olduğunu anlattıklarına inanıyorum. Bu bilgi çok dağınık. Sanırım devlet kurumlarındaki kırk ya da elli kişi neler olduğunu anlıyor. Gerisi karanlıkta kalır, yalanlarla beslenir. Dünya şu anda tehlikede.”


Dr. Trowbridge kendini sorumluluktan muaf tutmuyor, ancak örtbasa kendisinin de katıldığı şeyi düzeltmeye çalıştığını söylüyor. Ona göre, ABD Jeolojik Araştırması, Nibiru'nun yaklaşımıyla ilişkili radikal iklim değişikliğinin gerçek doğasını gizlemek için ayrıntılı yalanlar uydurdu.


Örneğin, üst düzey Beyaz Saray personelinin ve NASA bilim adamlarının, insanlığın başka bir çarpıcı aldatmacasını tasarlamak için ABD Jeolojik Araştırması ile işbirliği yaptığı toplantılara katıldı: açıklanamayan iklim değişikliğini, fosil yakıtlara ve kloroflorokarbonların atmosfere salınması gibi diğer hayali nedenlere aşırı güvenmekten suçlamak istedi.


Trowbridge, Nibiru'nun gezegenimiz üzerindeki etkisinin kanıtı olarak yükselen deniz seviyelerini, şiddetli sıcaklık değişikliklerini ve kutup buzunun erimesini belirtiyor.

Bununla tartışmak zordur, çünkü 2021'de açıklanamayan, aşırı ve anormal hava olaylarında endişe verici bir artış olduğu herkes için zaten açıktır.



90 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page