top of page

And The Dragon Stood Before The Woman / Ve Ejderha Kadının Önünde Durdu (Nibiru ilgili ayetler)




Revelation 12:3-5 "And there appeared another wonder in heaven; and behold a great, fiery red dragon, having seven heads and ten horns, and seven crowns upon his heads.


And his tail drew the third part of the stars of heaven, and did cast them to the earth: and the dragon stood before the woman which was ready to be delivered, for to devour her child as soon as it was born.


And she brought forth a man child, who was to rule all nations with a rod of iron: and her child was caught up unto God, and to his throne."


Isaiah 66:7-10


7 Before she travailed, she brought forth; before her pain came, she was delivered of a man child.


8 Who hath heard such a thing? who hath seen such things? Shall the earth be made to bring forth in one day? or shall a nation be born at once? for as soon as Zion travailed, she brought forth her children.


9 Shall I bring to the birth, and not cause to bring forth? saith the Lord: shall I cause to bring forth, and shut the womb? saith thy God.


10 Rejoice ye with Jerusalem, and be glad with her, all ye that love her: rejoice for joy with her, all ye that mourn for her:


Romans 10:19


“But I say, Did not Israel know? First Moses saith, I will provoke you to jealousy by them that are no people, and by a foolish nation I will anger you.”



*******



Ve Ejderha Kadının Önünde Durdu


Vahiy 12: 3-5 "Ve gökte başka bir mucize daha ortaya çıktı; ve yedi başlı, on boynuzlu ve başında yedi taç bulunan büyük, ateşli kırmızı bir ejderhaya bakın.


Kuyruğu gökteki yıldızların üçüncüsünü çekti ve onları yeryüzüne fırlattı. Ejderha, doğurur doğmaz çocuğunu yutması için doğurtulmaya hazır kadının önünde durdu.


Kadın, bütün ulusları demirden bir değnekle yönetecek bir erkek çocuk doğurdu. Çocuğu Tanrıya ve tahtına bağlandı."


Yeşaya 66: 7-10


7 Kadın acı çekmeden önce doğurdu, Acısı gelmeden önce erkek bir çocuktan dünyaya geldi.


8 Böyle bir şeyi kim duydu? böyle şeyleri kim gördü? Yeryüzü bir günde mi meydana çıkarılacak? yoksa bir ulus bir anda mı doğacak? çünkü Siyon acı çeker çekmez çocuklarını doğurdu.


9 Doğuracak mıyım, doğurtmayacak mıyım? Rab diyor ki: Doğurup rahmi kapatayım mı? tanrın diyor.


10 Yeruşalim'le sevinin, O'nu seven herkes O'nunla sevinin, O'na yas tutan herkes O'nunla sevinin.:


Romalılar 10:19


"Ama diyorum ki, İsrail bilmiyor muydu? Önce Musa dedi ki: "Seni, halk olmayanlarla kıskandıracağım ve aptal bir ulusla seni kızdıracağım.”





17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page