top of page

Askeri Stratejiler

2023 yılında ABD, İngiltere, Rusya gibi bazı ülkelerde askeri strateji olarak konuşulan ve görüşülen konular vardı. Buna NASA ve ESA gibi yapılardan gelen "gerçek bilgiler" de eklendi. Orduların içerisinde basiretli insanlar bir takım şeylerin dikkate alınması gerektiğini anlattılar.


1. NBC saldırıları ve savaşları

2. Askerlerin aşılanmasına dair itirazlar

3. Planet X'in dünyaya yaklaşması

4. Küreselcilerin meydana getirdiği karmaşalar ve huzursuzluklar


Dünya Astronomi Kongresi'nde de bu yıl Planet X yani Nibiru konuşuldu.


Her devletin kendi derin devleti de var. ABD hariç. ABD zaten bir devlet değil. Küreselcilere hizmet eden bir güç unsuru. ABD zaten İngiltere güdümünde.. İngiltere her zaman arka plandaki ana unsur oldu. Pek çok ülkeyi kendi kontrolünde oynatıyor.


Ülkemizde de bu konularda stratejik araştırmalar ve analizler yapılması gerekiyordu. Ancak Küreselcilerin söylediği her şeyi yapma durumu var. Yapılan itirazları da kabul etmiyorlar.


Türklerin 1000 yıldır savaştıkları toplumlar ve yapılar 20 yılda dünyanın ve bizim iyiliğimizi düşünür olmadılar. Sadece şekil değiştirdiler ve savaşlarını da farklı şekillerde yapıyorlar.


Bundan 1 yıl sonra şu konuların da hiçbirisinin önemi kalmayacak. Ya Tarık Yıldızı gelip onların oyunlarını bozacak ya da Küreselciler bizim canımıza okuyacak. Ama tabi ki yaptıkları onca kötülüğün kendi başlarına da bin türlü bela açacağının farkında değiller. Zira kainatta bir zerreyi yerinden oynatırsanız çok yıkıcı etkiler meydana getirebilirsiniz. Hele ki insanlığın mihenk taşı bir milleti silmek isterseniz bunun bedeli her açıdan çok ağır olacaktır. Tarihte bunun örnekleri çoktur.


Umarız gerçeklerin görülmesinde ve dahi stratejik analizlerin yapılmasında geç kalınmaz. Zira düşünme işi sonda değil de başta yapılırsa anlam ve değer kazanır.



17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page