top of page

Ay Takvimine göre Tarık'ın geliş süreci analizi

Güncelleme tarihi: 22 Ara 2023


2024 yılı güncellemesi: Nibiru'nun çıkış alametleri ve işaretleri diğer yazılarımızda açıklandı. Onlar meydana çıkarsa ve 2024 yılında tamam olursa 2023 yılına göre 10-15 gün geriye atacaktır. Ona göre kendi hesaplamanızı kendiniz yaparsınız. Lütfen bana "ne zaman gelecek" diye sormayın. Bütün bilgileri sizinle paylaştım. Bundan sonraki süreci siz de hesaplar bakarsınız.


Belki yüzlerce kere anlattığım şeyler tekrar tekrar soruluyor. Bu da bizi yoruyor. Çok kısa da olsa bazı bilgileri burada anlatayım. Sonrasında asıl konuya geçeriz.


Dünya yılı ile Ahiret yılı farklıdır. 1000 Dünya yılı 1 Ahiret Yılına eşittir. Uzayın farklı yerlerinde dahi zaman kavramı farklı işler. Hatta farklı boyutlarda zaman yine farklı işler. İnsan ortalama ömrü 70 yıl ise 1 insan ömrü Ahiret yılına göre 20 gün kadar tutmaktadır. Allah kainatı 7 günde yarattı. Demem odur ki; insan, tabiatı ve zaman kavramı gereği her şey hemen olup bitsin ister. Ancak Allah, olayları vesilelere bağlayarak hükmünü verir. İnsan sabırsızdır çünkü nefs sahibidir. Ancak ilahi çizgi dahilinde yürüyen bazı işler de vardır. Biz onları hep göz ardı ederiz.


Yeni elde edeceğimiz bilgilere ve dokümanlara binaen "Tarık ne zaman gelecek" sorusuna yeni açıklamalar da ekleyebiliriz. Zira birbirinden bağımsız görünen Hadisler ve Hutbe bölümleri dahilinde zamanlama konusunda farklı görüşler ortaya çıkabiliyor. Bunların bizimle ilgisi yoktur. Alametler ve işaretler verilmiştir. Biz "hangi gün veya hangi yıl" konusundan da ziyade alametlere ve işaretlere bakmaktayız. Çok farklı ve yıkıcı olayların meydana çıkması gerekmektedir. Zira Tarık Yıldızı Büyük Yıkım getiriyor. Bu yıkımı da yaklaşma süreciyle birlikte yapmaya başlıyor.


1. Tarık Yıldızı'nın toplam yörüngesel hareketi 3567 yıldır. Bunun 1600 yılını bizim Güneş Yıldız Sistemimizde, 1000 yılını Nemesis Yıldız Sisteminde, 1000 yılını ara bölgede geçirmektedir. Yörüngesel hareketi dolayısıyla bir gelirken ve bir giderken olmak üzere iki kere Güneş, Dünya ve diğer gezegenler ile çok yoğun etkileşimlere girmektedir. Çok güçlü elektromanyetik dalgaları Güneş'i ve gezegenleri yoğun şekilde vurmaktadır. Üç boyutlu uzayda Dünya ile Tarık Yıldızı 25-30 kadar alanda birbirlerine yaklaşırlar ve Dünya bundan dolayı strese girer. Bunlardan 5-6 keresi çok daha fazla yakınlaşmadır. 1 veya 2 keresinde ise iki gezegen birbirine sürtünür, çarpar ya da çok yakından geçer.

2. Tarık Yıldızı İkiz Yıldız Sistemleri (Nemesis Yıldız Sistemi ile Güneş Yıldız Sistemi) arasında yörüngesel hareketine devam eder. Her iki Yıldız Sisteminde de yörüngesi bulunmaktadır. Bizim Yıldız Sistemimizdeki adı Tarık (Nibiru, Hercolubus, Pelin, vs.), diğer Yıldız Sistemi içindeki adı Nemesis Kızılı şeklindedir. 3. Tarık Yıldızı'nın Güneş Sistemimizdeki yörüngesel hareketi 1600 yıldan fazla. Yani bu yıldız öyle geçip giden türden değildir. Dünya'daki etkileri 1600 yıldan fazla sürmektedir.

4. Tarık Yıldızı üzerinde geçmişi insanlardan da eski olan Nefilim yani Anunnaki Cin Toplumunun bir bölümü bulunmaktadır. Onlar insanların yaratıcısı değildir, Allah'ın özel kullarıdır. Dünyaya gelip insanları öldürecek değiller. Eski çağlarda dünyada kendi hükümranlıklarını sürüyorlardı. İnsanların devri başlayınca onlar kendi boyutlarına dönmek zorunda kaldılar.

5. Tarık Yıldızı'nın Elektromanyetik Alan (Manyetosfer) çevresi 7,8 milyar km. Yıldızın elektromanyetik alanı içinde 13 adet uydusu, 150'den fazla gezegen yapısı, sönmüş cüce yıldız / kara delik, 3 adet 25'er milyon km uzunluğunda kuyruğu, ön tarafında siyah gaz kütlesi bulunmaktadır.


6. Tarık'ı çıplak gözle veya basit cihazlarla göremezsiniz. Kızıl ötesi ışık yaydığı için bu dalga boyunu algılayabilen özel teknik görüntüleme cihazları gereklidir. Ayrıca Tarık Yıldızı'nın uygun açıda bulunduğu günde 2 vakit vardır. Doğru hesaplama ile göksel koordinatları biliyorsanız kızıl ötesi filtresi bulunan elektronik teleskop ile görüntü alma şansınız olabilir.


7. Tarık Yıldızı bir Kuasar Sistemi'dir yani "gezegen doğuran" bir yapıdır. Bununla birlikte "Mini Galaktik Sistem" ve "Gezegen Kompleksi" olarak ta adlandırılmaktadır. Çok sıradışı bir yapıdır ve diğer göksel cisimlere benzemez.


8. Gökyüzünde gördüğünüz fenomen (sıradışı) görüntülerin çoğu Tarık Yıldızı ile alakalıdır. Daha birkaç yıl öncesine kadar bu fenomen görüntüleri çok ender görebiliyorduk. Şu anda dünyanın her yerinde ve farklı zamanlarda görebiliyoruz. Gökyüzünün kızıl ya da pembe renge boyanması (demir oksit),


9. Tarık Yıldızı'nın kendi etrafında ve yörüngesi etrafında döndüğünü biliyoruz. Nibiru'nun 4 farklı hareket tarzı ve hızı bulunmaktadır.


3 boyutlu uzaydaki hızları:


1. 360 km / saniye

2. 280 km / saniye

3. 140 km / saniye


Kara Delik dolayısıyla 4. ve 5. boyutlardaki hızı:


200 km / saniye


Nibiru Dünya'ya yaklaştıkça 5 boyut ta birbirine yaklaşacak ve uzay-zaman çizgisi daralacak. Tanımlanamayan yaratıkların (cinler ve şeytanlar) Dünya'ya geçişleri kolaylaşacak. Son 5-6 yıldır zaten bu oluyor.


10. Tarık Yıldızı ile ilgili seyredebileceğiniz en iyi yapım Graham Hancock tarafından yapılmış "Kadim Uygarlıklar" belgeselidir. Bu belgeselde sadece Tarık Yıldızı'nın adından bahsedilmez ancak birebir onun meydana getirdiği etkiler anlatılır. Özellikle "Apocalypse" bölümünü izlemenizi tavsiye ederim.


Tarık Yıldızı'nın Etkileri:


1. Gelirken etkileşim ve özellikle Güneş'e olan etkileri: 800 yıl

2. Gürültüsünün (sayhasının) duyulması

3. Meydana çıkması: Sayhadan sonra 3-4 ay

4. İki gezegenin birbirine sokulması: 40-60 gün

5. İki gezegenin en yakın konumlarına gelmesi: 3-4 gün

6. İlk uzaklaşma hareketleri: 40-60 gün

7. Çok yoğun etkileri: 7 yıl

8. Gitmesi esnasında etkileşim ve özellikle gezegenlere olan etkileri: 800 yıl



OLASI SAYHA İÇİN BEKLENEN TAKVİM: 29 EYLÜL 2023 (EĞER BU YIL İSE)


Takvim belirleme konularını Hadislerde ve Hz.Ali'nin Hutbelerinde anlatılanlara göre yorumladığımızı bilmeniz gerekiyor. Tarık Yıldızı'nın gelişi ile ilgili alametler ve işaretler vardır. Bunların çıkması da önem taşıyor. Yıldız'ın meydana çıkacağı yıl olacak görsel olaylar da izlenmelidir. Araplara ve bana göre bir çok alamet ve işaret çıktı. Ancak takvim konusunda belirsizlikler var. Zira gerçek Ramazan ayının çıkışını işaret edecek Hilal'in görünmesi ne zaman olacak, bilemeyiz.. Hilal'in çıkışı ile birlikte biraz daha netlik kazanacaktır. Bu yılın Ay Takvimine göre Ramazan Ayı Eylül ortası ile Ekim ortası arasına denk geliyor. Gözleyip bakacağız. Bizim yaptığımız işin yarısı ilim ise yarısı da gözlem ile analizdir. Bunu unutmayın. "Neden bu yıl olmadı" veya "hani bu yıl olacaktı" gibi sözlerle bizi töhmet altında bırakmayın. Zaten yeterinden fazla stres yaşıyoruz. Daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun siz yapın.


Hz.Ali'nin (ra) kitaplarına Cefir yapanlar da Ramazan Ayı 23., 25., 27. veya 29. gününde sayhanın olabileceğini açıklıyorlar. Yeni bazı hadisler bulmuş arkadaşlar. Onlarda da Ramazan ayının başka günlerinde olabileceği ifade ediliyor. Ekim ayına kadar çalışmalarını sürdüreceklermiş.

  1. Ay Takvimi'ne göre Ramazan ayı ilk haftasında doğuda iki ateşten sütunun (çok güçlü plazma deşarjı) belirmesi.

  2. Ay Takvimi'ne göre Ramazan ayının ilk gününün ve ikinci haftasının ilk gününün Cuma gününe denk gelmesi.

  3. O yıl Kabe'ye gölge düşmemesi (yılda 2 kere normal olarak düşmüyor ancak 2'den fazla düşmemesi alamet kabul ediliyor ki 2023 yılında bu oldu)

  4. Kabe'yi böceklerin basması.

  5. Arap çöllerinin yeşermesi ve dağlardan sular fışkırması.

  6. Müslümanların eziyet ve zulüm altında inlemeleri.

  7. Yahudilerin Siyon Devleti adına faaliyetleri ki Meksika'da 15 tane kırmızı düve bu yıl İsrail'e gönderildi.

  8. Kötü yöneticilerin ve kötü din adamlarının İslam coğrafyasını ellerine alması.

  9. Ortadoğu'da savaş tamtamlarının çalması.



TEMEL BİLGİLER


  1. Ay Takvimi, Ay'ın hareketlerine ve suyun gelgitine göre hesaplama ile oluşturulmuş kadim bir takvim türüdür. Mısır medeniyetinde insanlar Nil Nehri'nin kabarma zamanlarına göre tarım yaparlardı. O kabarmalar da Ay'ın hallerine göre şekillenirdi. Araplar da aynı takvimi kullandılar. Hz.Muhammed'in (ASM) yaşadığı zamanda Ay Takvimi kullanıldı. Hadisleri referans alıyorsanız takvimleme konularında Ay Takvimi'ne göre açıklama yapmalısınız.

  2. Hicri Takvim, Hz.Muhammed'in (ASM) Mekke'den Medine'ye hicret ettiği yılı başlangıç noktası kabul eder. Bu takvim Hz.Ömer zamanında icat edilip kullanılmaya başlandı. Biz ısrarla "Ay Takvimi" dememize karşın hala bazı geri zekalıların Hicri Takvimden bahsetmeleri sadece bizim zamanımızı öldürmektir.

  3. Bazı insanların İslami açıklamaları referans alıp ya da almayıp "şu tarihte Tarık gelecek" şeklinde beyan yapmaları tamamen uydurmadır. Hiçbir kaynak göstermeden veya yıldız falına (Astroloji) göre fikir beyan etmeleri tamamen geri zekalılık örneğidir. Bizim de böyle saçmalıklara inanmamızı kimse bekleyemez.

  4. Yıldız falcılarının veya bazı sözde dindarların "bunların olmasına daha 200-300 yıl var" demeleri tamamen yalandır. Zira bir Hadiste "Ümmetin ömrünün 14 ve 15 asırlar arasında son bulacağı" açıkça ifade edilmiştir. Bu yıl 1444'tür. Yani 200 yıl olması mümkün değildir. Hz.İsa'nın sultanlık dönemi ve ondan sonraki bilinçli kalma dönemi 40 yıldır. Geriye 16 yıl kalıyor. Bunun da Ay Takvimi yılı olduğunu unutmayın. Yani en fazla bize belki 5-6 yıl kalıyor. Hesaplama yapıyorsanız mantık ve ölçü çerçevesinde yapın. Atıp tutup durmayın.


HİCRİ TAKVİM:


2023 ve 2024 Hicri Takvime şu siteden bakabilirsiniz:








AŞAĞIDAKİ AY TAKVİMİDİR:



AY TAKVİMİN ARAPÇA AÇIKLAMASI:




Takvimlerdeki ayların sırası ve gün sayısı Bu maddenin bu fıkrasında Hicri ve Miladi takvime göre ayları gösteren, her yılın her ayının gün sayısını gösteren, Hicri ayların günlerinin yirmi dokuz ile otuz gün arasında değiştiğinin bilinmesi gereken bir tablo yer alacaktır ve bu hilalin görülüp görülmediğine göre belirlenir.



AY GEÇİŞ TAKVİMİ - 2023 EYLÜL VE EKİM




Eylül ayının 18'inden itibaren Ay Hilal'e dönüyor. Gökyüzü kontrol edilmeli. Hilal görüldüğü zaman Ramazan ayı başlamış demektir. İkinci Cuma aranmalı. O da 29 Eylül'e denk geliyor.


Daha önceki hesaplamalarda bu Ay Geçiş Takvimi'ni göz önünde bulundurmadık. 4 farklı takvim üzerinden yorum yapmak bizi biraz zorladı. Sayha için 13 Ekim olarak karşımıza çıkıyordu ancak şu anda taşlar yerine oturdu. Olası Sayha için 29 Eylül tarihi karşımıza çıkmaktadır.


AY GEÇİŞ TAKVİMİ - 2024 EKİM



Tarık Yıldızı'nın sayhasının duyulması konusunda belirlenen Ay Takvimi'ne bakarsak 2024 yılı Ay Takvimi Ramazan ayı daha uygun gibi görünüyor. Böyle olursa Tarık Yıldızı'nın gelişi 2025 yılına sarkar. Bildiğiniz üzere biz aslında daha önce bilinmeyen veya göz ardı edilmiş bilgileri ortaya çıkartıp değerlendirmeye çalışıyoruz. Gaybı Allah bilir. Asıl önemli olan yıl değil; alametler ve işaretlerdir. Onlar tamam olduktan sonra zaten başka bir şeye bakmaya gerek yoktur.


Bu konularda bizden yana şikayetçi olan varsa da oturur kendisi araştırır ve bize bilgiler sunar. Bizi kafasında yargılayıp ileri geri bir şeyler söyleyenlere ve yazanlara elbette ki kızıyoruz. Onca emeği göz ardı edenlere minnet duymuyoruz. Bizi takip eden de kendine takip ediyor. Bize bir faydaları yok. Dostça yaklaşana kalbimizde yer var. Ancak ileri geri laflar edenlere iyi nazarla bakmadığımız bilinmelidir. Daha iyisini yapabilen varsa buyursun yapsın, biz teşekkür edelim.



HADİS ALİMLERİNİN KİTAPLARI GEREKİYOR


Adı fazla duyulmamış bazı Hadis alimlerinin Arapça ya da Türkçe PDF kitapları lazımdır. Bunlar Ahir Zaman ve Tarık Yıldızı ile ilgili bilgiler vermektedirler. Kitapları inceleyerek yeni bilgilere erişmeyi umuyoruz. Hammad bin Zaid.

Sufyan bin Oyaina.

Yahya al-Qattan.

Abu Dawood Al-Tayalisi

Ali bin Al-Madini

ʻAlī ibn 'Abdillāh ibn Cafer al-Madīnī



GENEL BİLGİLER


Ay Takvimine göre Ramazan ayı Eylül Ayının 29'unda veya 30'unda başlıyor. Arkadaşımın bildirdiğine göre Hz.Muhammed (ASM) de Ay Takvimine göre ve her yıl aynı ayda oruç tutarmış.


Eğer ki Ay Takvimi baz alınırsa Ramazan 29-30 Eylül'de başlayacaktır. 29-30 Ekim'de bitecektir. 3 gün bayram var.


2023’teki tutulmalar

  • 20 Nis 2023 – Tam Güneş Tutulması

  • 5-6 Mayıs 2023 — Yarı Gölgeli Ay Tutulması

  • 14 Eki 2023 – Halkalı Güneş Tutulması

  • 28–29 Eki 2023 — Kısmi Ay Tutulması


Yani Ay Takvimine göre bu yılki Ramazan ayında 1 Ay ve 1 Güneş tutulması görülüyor.


3600 yıl önceki Nibiru geçişinde Taurid Meteor Yağmuru zamanına denk gelmiş ve göktaşlarından bir kısmını Dünya'ya doğru sürüklemiş. Meteor yağmurlarından dünya çok kötü hal almış. Bu yıl Taurid Meteor Yağmuru 5-12 Kasım arasında.



Ramazan 29 Eylül'de başlarsa yani bu günde Ay hilal olup Ramazan'ı ilan ederse bu gün zaten Cuma'ya denk gelmektedir. Ramazan'ın 15. günü de Cuma'ya denk geliyor. Yani bu iki şartı da yerine getiriyor.



Beklediğimiz: Doğu tarafında 2 tane dev ateşten sütun (Plazma Deşarjı) oluşacak ve bütün Dünya bunu görecek. Muhtemelen internetten ve tv ekranlarından göreceğiz.


Miladi Takvime göre Ramazan ayında Nibiru'nun gelişi olmadı ancak Eylül sonu ile Ekim sonu arasında büyük sayha yani gürültü duyulur ise 40 gün ile 2 ay arasında zamanınız kalmış demektir.


  1. Kuraklık ve kıtlık için 1 yıllık yiyecek ve içecek stoku hazırlayın

  2. Nibiru'nun geçiş süreci 2 ay + 3 gün + 2 ay yani 60-70 günlük karanlık sürece hazırlanın

  3. Nibiru'nun Dünya ile kavuşması olacağı için 2 ay içerisinde güvenli alanlarınıza geçin

  4. Dua metinlerini ezberleyin


Yani beklentilerin çoğunu bu zamanlamalar tutturuyor. Ekim-Kasım ayları Nibiru'nun sayhasının duyulması için kuvvetle ihtimal zamandır. 2 ay sayın. Bu yıl tamam olursa Mehdi'ye de kim olduğu yakın bir zamanda tebliğ edilir. Zira Nibiru'nun sayhası sonrasında o da Hira Dağı'na çıkıp 3 kere "Allahu Ekber" diye Nibiru'ya doğru bağıracaktır. Onun nidalarının gücüyle Nibiru'nun elektromanyetik etkisi bir miktar azalacaktır. Bu sayede yıkıcılığı daha az olacak. O olmasa Dünya yok olurdu belki de..


Muhtemelen önümüzdeki kışa (2023 Aralık) Selamun Aleyküm. En iyisini Allah bilir.


Bu analizleri de bu kardeşinizden başkası yapamazdı. İlim ve irfan sahibi kardeşim Can Salihoğulları'na da teşekkürlerimi borç bilirim. O da Tarık üzerine sağlam bir araştırmacıdır.



Cefir araştırmacıları bizim yazdıklarımızı açıklıyor:





Canlı Yayında "Tarık'ın Jüpiter'i geçtiğini" söylüyor ve Eylül-Ekim aylarında Dünya ile buluşacağını..


Bizim anlattıklarımızı bire bir anlatıyor.


- Zenginlerden 250-300 teleskop sahibi adamları var, Tarık'ı izliyorlar.

- Bir çok Arap ülkesinde cefirci ekipleri var, kendisi sağlam cefirci.

- "NASA saklıyor, Tarık Yıldızı Jüpiter'i geçti" diyor. - Elektromanyetik alanlar belirlenmiş ve güçleniyormuş.


Tarık, adeta cehennem gibi geliyor. Homurtalar ve alevler içerisinde..



İlave Bilgiler


Ramazan ayı sabit değil. Türkler Diyanet'e göre hareket ediyor, Araplardan bazıları kendi din işleri alimlerinin fetvalarına ve bazıları da Ay Takvimine göre.. Arkadaşım Hz.Muhammed'in (ASM) Ay Takvimini kullandığını söyledi. O zamanlar Hicri ya da Miladi Takvim yoktu.


İslam tarihindeki en önemli olaylardan biri de hicret olayının gerçekleşmesidir. Hicret, Mekke’den Medine’ye Müslümanların zulümden kurtulmak için ayrılışlarının adıdır. Evini, yerini ve yurdunu bırakan Müslümanlar, hiç bilmedikleri bir şehre doğru yola çıkmışlardır.


Hicretin gerçekleşmesi İslam tarihinde bir dönüm noktası olmuştur. Bu nedenle zamanın anlamlandırılmasında bir başlangıç tarihi olarak kabul edilmiştir. Hicri Takvim, Hazreti Ömer (r.a.) döneminde kullanılmaya başlanmıştır. Hicri takvimin başlangıcı hicret olarak belirlenmiştir. Hicretin esas alınması İslam tarihinde dikkat çekicidir. Hicri takvim günümüzde de kullanılmaya devam etmektedir. Ayın hareketlerini esas alan bir takvim olarak bir yıl 354 gün sürmektedir.



Kadir Gecesi Ramazan'ın son 3 tek sayılı (25, 27, 29) gecesine saklanmış. Nasibi olan bulsun denilmiş.


Ramazan ve Kadir Gecesinin yıldızlarla bir alakası yoktur. Yani "şu şu yıldızlar karşı karşıya gelince başlar ya da olur" diye bir bilgi yok.


Recep, Şaban ve Ramazan "Üç Aylar" diye geçen ve Araplarda ay ismi olarak anılan kelimelerdir.


Hicri ve Miladi Takvim değişimleri dolayısıyla fark var. İslam Dünyası Hicri Takvime göre esas alır. Bir kesim Müslümanlar Hz.Muhammed'in zamanındaki gibi Ay Takvimini esas alır. Hepsinin zaman döngüleri farklı.


Siz itikadi olarak nereye bağlı iseniz orayı kendinize referans alırsınız. Biz şu anda Türkler olarak Diyanet'in beyanını esas alıyoruz. Kendiniz uygulama yaparsanız da o sizin sorumluluğunuzdur.



3.282 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page