top of page

Bugünün öne çıkanları




Ebu Hureyre, şöyle rivayet etmiştir:


Resulullah(s.a.v.), şöyle buyurdu: "Ganimet, muayyen çevrelerin çıkarı yapıldığı; emanet, kelepir ve zekât, cereme sayıldığı; ilim, (Allah'tan) başka gaye için tahsil edildiği; kişi, karısına itaat edip, annesine asi olduğu ve dostunu kendisine yaklaştırıp, babasını uzaklaştırdığı; mescitlerde gürültüler baş gösterdiği; fasık(sapkın) adamın, kabilenin başına geçtiği ve aşağılık adamın, milletin lideri olduğu; şerrinden korkularak kişiye ikramda bulunulduğu; şarkıcı kızlar ve çalgı aletleri türediği; şaraplar içildiği ve bu ümmetin sonu evvelini lanetlediği vakit, işte o zaman; kızıl bir rüzgâr, zelzele, yere batma, kılık değiştirme, taşlanma ve ipi kesilen eskimiş bir kolyenin tanelerinin, ardı sıra gitmesi gibi birbirini takip eden 'alametler' beklesinler."


Sünen-i Tirmizi, C.4, Hno: 2308, s.78



***********



30 yıldır bildiği pek çok şeyi kimseden ücret almadan anlatan ve sadece son iki yılda 20,000 sayfadan fazla yazıyı ücretsiz paylaşan bir insan olarak ilmimin zekatını fazlasıyla verdim, hala da veriyorum.


Teknik araştırma konularında dahi Telegram gruplarında ve websitelerimizde hemen her şeyi ücretsiz anlattım ve açıkladım. Emek, zaman, para harcatan teknik çalışmalar için belirli ücretler istedim. Bunlardan gelen gelirleri de kamp malzemeleri almaya harcadım. Yani alıp ta gezme, eğlenme, keyif çatma için harcamadım. Yine benimsediğim davaya gitti kazandıklarım. O yüzden kazançlarıma nefsani değil ülküler bağlamında bakılması gerekir. Her ülkünün saha çalışması vardır. Bu çalışmalar içinde harcama yapmanız şarttır. Kendi paramdan ve teknik çalılmalarımdan elde ettiğim kazançlardan ülkülerim için harcıyorum. Bunu çok kereler söyledim ve yazdım ama insanlar okumadıkları ve dinlemedikleri için hala bana soruyorlar. Zaman, emek ve para harcayarak analizler yapıp bunlarla ilgili dokümanlar hazırlıyorum. Önemli konularda çeşitli yazıları bir araya getiriyorum. Haritalar hazırlıyorum. Kamp organizasyonları yapıyorum. Bunlar kendiliğinden oluvermiyor. Gökten zembille de bize para, altın, elmas inmiyor. Ya hiçbir şey yapmadan oturacağım ya da milletin en azından bir kesimine (ölü toprağını üstünden atmış olan) rehberlik edeceğim. Nefsiyle ve şeytanların telkiniyle yaşayan kişi için hiçbir şeyin önemi yok. Herkes ölsün gitsin istiyorlar. Biz ise milletimiz, vatanımız, devletimiz, töremiz, dinimiz yaşasın istiyoruz. Zihniyet ve yaşam anlayışı olarak onlardan çok farklıyız.



***********



Oba bilgilerini paylaşmıyorum, obaların iç durumu ile ilgili bilgi istemeyin. Türkiye’de insanları birbirleriyle tanıştırdığımda birbirlerini moral olarak aşağı çekmeye başlıyorlar. 3 yıl denedim. Şu anki en uygun sistem. Ancak 19 obada şu anda 1’er kişi açık var. Onlara da başvuranlar oldu ama ödemelerini henüz yapmadılar. Önce davranan kazanır. Yeni oba açıp açmayacağımı bilmiyorum. Üstüme fazla yük olmasını da istemiyorum. Obaların haritalarını, kimlikleri ve çağrı kodlarını veriyorum. Bundan iyisini de başka kimse yapamazdı. Normalde obalara katılım ücreti yok. Alınan ücret; bana ait Yayın Paketleri ücretidir. Binlerce yayını insanlara veriyorum. Bunların ücretidir. Obalarla ilgili ekstra çalışmalar ise aslında insanların bana olan güvenlerinin gereğini yerine getirmek üzere yaptığım ekstra uğraştır. İlerleyen zamanlarda insanlara Rehberliği sürdürmek için yapıyorum. İletişim kesildiğinde ve tek başlarına kaldıklarında nereye gideceklerini, ne yapacaklarını, nasıl organize olacaklarını ve nasıl güvende kalacaklarını bilsinler istiyorum. Elektrikler kesildiğinde ve internet gittiğinde kimse kimseye ulaşamaz. Onun haricindeki zamanlarda zaten herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. "Biz katılım bedeli ödedik, bizim bütün kahrımızı çekecek" şeklinde bir yaklaşım doğru değildir. Sizin ödediğiniz bedel; aldığınız yayınların ücretidir. Saygı çerçevesinde diyaloglarımızı sürdürelim. Obalara katılan insanların zor zamanlarda güvende ve sağlıklı kalabilmeleri için benim kişisel uğraşlarımdır. Öyle olmasa öncelikle yayınların gerçek bedeli olan 11,000 TL'yi tahsil ederdim ve sonra da obaya giriş ücreti alırdım. O da nereden baksanız 2-3000 Eurodan aşağı olmazdı. Onca uğraşı para kazanma derdiyle yapsaydım böyle.. Ama kadir kıymet bilmeyenler de oluyor tabi ki.. Şu çalışmaları başka ülkelerde yaptıracak adam bulamazsınız, ola ki birini bulabilseydiniz bile masraflarınız en az 100,000 dolar olurdu. Türkiye'den bir adam Biyorezonans Gen Terapisi için oğlunu Rusya'ya götürüyor. Adamın ödediği para 200,000 dolar. Paranın artık adı bile yok. Bizim istediğimiz birkaç yüz lirayı çok zannedip te etmediği lafı bırakmayan ve 100 lira için 3 saat pazarlık yapıp kafamı şişiren insanlar bile var. Bir ülkü ve bir iman çerçevesinde bu işler yapılmasaydı çekilecek işler değildir.



***********



Prof. Dr. Daniel Panzac, kitabında şu bilgiye yer vermiştir:


"İbn-i Sina (980-1037)'ya göre veba; durgun sular, gömülmeyen çürümüş cesetler, kayan yıldızlar, göktaşları, şiddetli ve sıcak rüzgarlar, yağmursuz fırtına nemliliği gibi hava ve toprak etkenleriyle havanın bozulmasından kaynaklanır.

Çağdaş bir deyim kullanmak istersek, atmosfer kirliliğindeki değişiklikler."



Veba - Nibiru




***********



Muhakkak, 'Şi'ra(yıldızı)'nın Rabbi O'dur.

Şüphesiz, önce Ad (Kavmi'ni), O, yıkıma uğrattı.

Ve Semud'u da bırakmadı.

Daha önce Nuh Kavmi'ni de. Çünkü onlar,daha zalim ve daha azgındılar.

Altı üstüne gelen (Lut Kavmi'ni) de, 'O, (Şi'ra ile), yerin dibine geçirdi.'

Örten, (Lut Kavmi'ni) örttü-kapladı.

[NECM(53)/49-54]

O gün, o Recife(sarsıcı) sarsar.

Ona, Redife(arkadan gelen felaketler) tabi olur.

O gün kalpler, şiddetle çarpar.

Onu gören gözler, dehşetli korku içindedir.

[NAZİ'AT(79)/6-9]


Nibiru - kuyruklu yıldız



***********



Nibiru Gezegen Kompleksi


Gökcismi Türü: Kuasar (Gezegen üreten galaksi)

Toplam kütle hacmi: Dünyanın 80, Güneşin 8 katı

Major uydu sayısı: 6-7

Toplam gezegen ve uydu yapısı sayısı: 150+

Kuyruk sayısı: 3

Kuyruk uzunluğu: 25 milyon km

Olağanüstü yapısı: Kara Delik

Yörüngesel pozisyonu: Güneşin arkası

Dünyaya yaklaşma yönü: Doğu

Dünyaya yaklaşma açısı: 30-35 derece

Yörüngesel hareket süresi: 3600 yıl (1200 yıl bizim Güneş Sistemimizde, 1400 yıl karanlık alanda, 1000 yıl Nemesis Sistemi içinde)


Daha önceki gelişlerinde ve bu gelişinde Güneş Sistemimize etkileri:

1. Vulkan Gezegeninin patlaması

2. Jüpiter'e ait en az 2 uydunun patlaması

3. Kuyruğuyla Jüpiter'e çarpması

4. Ay'ı Dünyaya bırakması

5. Mariana Çukurunu açması

6. Kıtaların ayrışması

7. Megatronik deprmeler (9+ magnitude)

8. Sirirus Sisteminde bir gezegenin patlaması

9. Güneş patlamalarının sayısının ve gücünün artması

10. Nuh Tufanı'nın meydana gelmesi (küçük kıyamet: sular 4000 metreye kadar çıktı)

11. Kızıldeniz'in ikiye ayrılması (Hz.Musa zamanı)

12. Mu Kıtasının meydana çıkması (hikaye kitabımda bu hikayeyi Nibiru'dan bahsetmeden anlattım)

13. Dinozorlar çağının yok olması


Bazılarını yazıp bırakayım. Çok daha fazlası var. Nibiru her zaman "yeni bir çağ başlatan" gezegen olmuştur. Tarık Suresi'nde ondan bahsedilir.



***********



Ölüm Müslüman için yeni bir başlangıçtır, yok oluş değildir. O yüzden biz ölümden korkmayız. Türkler olarak ta biz her zaman ölümün korktuğu millet olmuşuzdur. Biz her zaman "Allah bizimle" diyerek yola çıktık ve Allah'tan başkasından korkmayarak gerçeklerle yüzleştik.



***********



Birçok insan sessiz sedasız bu dünyadan göçüp giderken bazılarının gözlerini-kulaklarını-ağzını kapatmaları ve bazılarının ise zengin-mutlu yaşamlarındaki kahkahaları; karanlık enerjinin maneviyat ve vicdan üzerine karanlık bir örtü gibi yayılmasına sebep oluyordu..



***********



Türkütopya Obalarında "son 1'er kişilik kontenjan kaldı. Başvuranlar var ama ödemelerini yapma konusunda girişimlerini bekliyorum. Bundan sonra önce davranan yeri kapar.


İlave obalar konusunda bir karar vermedim ama pek istekli de değilim. Son 3 ayda çok yoruldum. Obalarda şu an bulunanlarla ilgilenmek ve son çalışmaları yapmak asıl amacım. Kafa karışıklığı olan ya da gereğinden fazla soru içinde boğulan insanların düşüncelerini toparlamaları için son şanstır. Oba alımları bittikten sonra yapacak bir şey yok.


Büyük sıkıntı zamanları başladığında ah vah etmenin bir faydası da yoktur. İnsanlar hep acelecidir ve hemen olsun bitsin ister. Ama büyük belalar insanların hiç beklemediği bir anda gelir. O yüzden insanların en şaşkın oldukları zamanlar en savunmasız olduğu zamanlardır.



***********



"Onlar beklemiyorlar, ancak (yaklaşan) Saat’in ansızın gelmesini bekliyorlar. Muhakkak onun(yaklaşan Saat’in) işaretleri (alametleri) geldi. Onlara (yaklaşan Saat) geldiği zaman, onların hatırlaması neye yarar?"

[MUHAMMED (47)/18]



***********



"Normal nedir ki? Sene olmuş 2022" diyor küçük kız. En genç transseksüel insan olarak podyuma çıkmış. Mesajlara bakın. "Benim keyfim ne istiyorsa normal odur" kafası var. Bu çocuk yaşamsal uç noktada bir doktrini diğer insanlara aktarmaya çalışıyor.


Herkesin kendi nefsine göre normal gördüğü eğer normal olsaydı; bir gün içinde aynı konuya bakış yönelten en az 8 milyar farklı normal olurdu. Üstelik halet-i ruhiyesi değiştikçe insanlar gün içinde o normallere yeni normaller de ekliyor. Yani kafalar iyice yanıyor.


Milli değerler ve töre, insanların kimliğini ve kişiliğini oluşturur. Din ve inanç, insanların karakterini ve bakış açısını oluşturur. Maneviyat, insanların ülkülerini ve yönelimlerini oluşturur. İyi niyet, samimiyet, gayret ise bütün bunların yapı taşlarıdır.


Milli, dini ve manevi değerlerimiz bu yüzden önemlidir. Bizi biz yapan, duygularımıza ve düşüncelerimize yön veren, bizi birlik ve dayanışma içinde tutan, bize şevk veren onlardır. Sadece nefsimize ve kişisel çıkarlarımıza bakarsak milletçe çöker ve yok oluruz.


Allah'ın ne dediğine, Allah'a söz vermiş ve Allah'ın yoluna kendini adamış (Kut Almış) atalarımızın ülkülerine ve törelerine bakarak bizler gerçek doğruyu bulacağız. Kendi canımız ne istiyorsa ona göre doğru uydurmayacağız, uyduruk şeyleri benimsemeyeceğiz.



32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page