top of page

Dikkat çekici gelişmeler

BQQM!!! Judy Byington Bomba Raporu! ” Bitti " ...Başkan Trump! JFK Jr. Yaşıyor ve ABD Inc.Başkanlığında Başkan Trump yönetiminde Yeni Amerikan Cumhuriyeti Başkan Yardımcısı olarak Görev Yapıyor.ABD Doları Öldü-9 Mart 2024 itibariyle bir GCR aracılığıyla Cumhuriyeti restore etti


BQQM!!! Judy Byington Bomba Raporu! ” Bitti " ...Başkan Trump! JFK Jr. Yaşıyor ve ABD Inc.Başkanlığında Başkan Trump yönetiminde Yeni Amerikan Cumhuriyeti Başkan Yardımcısı olarak Görev Yapıyor.ABD Doları Öldü-9 Mart 2024 itibariyle bir GCR aracılığıyla Cumhuriyeti restore etti


Bağımsız bir yayıncı olan Medeea Greere şu anda Telegram'da https://t.me/AMGNEWS2022 ve halkın farkındalığı için Gerçeği, Özgürlüğü ve Sevgiyi yayınladığımız için yalnızca okuyucu desteğiyle var olur. Desteğiniz için teşekkür ederiz!


Derlenmiş Oturdu. 9 Mart 2024 12:01 EST yazan Judy Byington, MSW, LCSW, Terapist ret, Gazeteci, Yazar “" Yirmi iki Yüz: Jenny Hill'in Olağanüstü Yaşamının ve Yirmi iki Çoklu Kişiliğinin İçinde”

"Bitti."...Başkan Trump, Perşembe. 7 Mart 2024https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/112057971816847403JFK Jr. Yaşıyor veYapıyor.Yeni Küresel Finansal Sistem Altın/Varlık Destekli Hale Geldikçe ABD Doları ÖlüyorSadece kendiniz için en az üç haftalık yiyecek, su, nakit, yakıt, ilaç ve gerekli eşyaları elinizde bulundurmak ve başkalarına yardım etmek akıllıca olacaktır.

”Umut, Neşe, Şükran ve Huzur Armağanı"

Çadır Korosu Dünya Turu-Manila, Filipinler (youtube.com)



"Bizi bu kadar kolay tuzağa düşüren her ağırlığı ve günahı bir kenara bırakalım. Önümüze konan yarışı dayanıklılıkla koşalım."...İbraniler 12:1

Judy'nin Notu:"Perşembe günü. 7 Mart'ta Aktör/Klon/Body Double (ya da her neyse) Biden'in Birlik Devleti Adresinde, izleyicilerde (Kamala Harris de dahil olmak üzere), her yerde ABD Marshall rozetleriyle birlikte birçok maske arızası olduğu görülürken, DHS, ICE, FEMA ve diğerleri gibi hükümet web siteleri. Gizli Servis düştü (bu yazı yazıldığı sırada dışarıda kaldılar), bir şekilde Başkan Trump'ın konuşma sırasında yayın yapan tek kişi olduğu Gerçek bir Sosyal kesinti ile birlikte.Başkanın Kürsüsünde, tıpkı ABD Birleşik Başkanı'nın Obama, Bush ve Clinton'un Birlik Devleti Adresleri için yaptığı gibi, Başkanlık Mührü yoktu.Cuma başında daha da garipti. sabah ABD Başkenti, tüm aktörlerle terk edilmiş bir hayalet kasaba gibi görünüyordu (aktörler?) ortadan kayboldu, Capitol'ün etrafından çitler kaldırıldı ve beton bariyerler gitti – sanki orada hiçbir şey olmamış gibi. gece. Belki de hiçbir şey yapmadı.Beyaz Şapkalar meydan okurcasına sorumluydu.”

9 Mart 2024 Cumartesi Sabahı İtibariyle Bildiğimizi Düşündüğümüz Şeyler:


  • Cumartesi. 8 Mart Ben Fulford: Beyaz Ejder Topluluğu ve Asyalı müttefikleri, Kara Güneş ve Hazar Mafyasını izlerinde durdurdular. Şimdi Batı'nın iflası, tam bir askeri yenilgi ve üst düzey liderliklerinin sürekli tasfiyesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Bu yüzden Kara Güneş şimdi çok kutuplu yeni ve adil bir Dünya düzenlemesini kabul ediyor. Ancak, savaş henüz bitmedi. Neyle uğraştığımızı anlamak için Birleşmiş Milletler, Dünya Ekonomik Forumu, DSÖ, BIS, IMF, Dünya Bankası vb. özel sektöre ait Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Onlara sahip olan aynı kişiler, büyük şirketlerin %90'ına sahiptir. “Dünya ülkelerinin çoğunluğu kendi doğal kaynaklarını kontrol etmiyor. Oligarklar tüm görünür liderleri kontrol eder. Liderler halkın çalışanları değil, oligarkların çalışanlarıdır " diyor Roma Kulübü Avrupa eski Başkanı ve BM üst düzey yetkilisi Calin Georgescu. "Kölelik asla ortadan kalkmadı, beyin yıkama yoluyla her zamankinden daha güçlü” diye ekliyor. Bu insanlar tüm gezegeni kabilelerinin üyeleri tarafından kontrol edilen bir insan-hayvan çiftliğine dönüştürmeyi amaçladılar. Yeni Benjamin Fulford: Kara Güneş Örgütü Ültimatom Yayınladı: Dünya Federasyonu'nu Duyurun veya Nükleer Soykırımla Yüzleşin | Kehanet / Haber Olmadan Önce (beforeitsnews.com)

  • Açlık Oyunları 2024'te Küresel Gıda Kıtlığına Hazırlanın: Avrupa Gıda Kesintilerine hazırlanıyor. El Niño ve La Niña'nın birleşik güçleri Latin Amerika soya üretimini sakatladı. Ukraynalı ve Rus tahıl çiftçileri savaşa girdi. Endonezya Avrupa'ya hurma yağı sevkiyatını yasaklarken, Çin mahsullere aç. Akdeniz bölgesi giderek çöle dönüşüyor. Cabal'ın planladığı küresel gıda kıtlığı devreye giriyordu.

  • Fox News nihayet 2020 seçimlerinin hileli olduğunu itiraf etti. 7 Mart ve ayrıca Big Tech, Demokrat Parti, CIA ve Sahte Haberlerin 2020 Başkanlık seçimlerini Başkan Donald J. Trump'a karşı ayarlamak için komplo kurduğunu itiraf etti!

  • Perşembe. 7 Mart New York Times sonunda Hunter Dizüstü Bilgisayarının gerçek olduğunu itiraf etti!

  • Cumartesi. 8 Mart Yemen kıyılarında milyonlarca karides yıkanıyordu. Yiyecek kıtlığı yaratmak için başka bir Kabal numara mı?

  • Cumartesi. 8 Mart Michigan: Michigan'da Derin Devlet Klonlama Fabrikası Yıkıldı.

Bu Güncellemeyi okuyorsanız,bilgilerin  düzeltildiğini unutmayın. Düzeltilmemiş bir sürümün tamamı için, İşlem Açıklama Yetkilisi Güncellemesinin sonundaki PDF kopyasına bakın veya Rumor Mill Web Sitesinde düzeltilmemiş bir sürümü okuyun.


Zaman çizelgesi:


  • Perşembe. 22 Şubat. Kabal teslim oldu,  ardından Trump Planın son aşamasını serbest bıraktı – ki bu Kitlesel Tutuklamalardı. Bu tutuklamaların Cuma gününe kadar tamamlanması umuluyordu. 15 Mart.

  • Uyduda. 23 Şubat. 2024 Dünya Ticaret Örgütü, Irak'ın ertesi gün evlenecek olan yeni Irak Dinarı Oranını belirlemek de dahil olmak üzere üye olarak kabul edilmek için tüm şartları yerine getirdiğini duyurdu. 28 Şubat'ta Irak Merkez Bankası 3,47 dolar olarak açıkladı. Ardından Dinar, Forex'in arka ekranlarında 2,70 dolara canlı yayına girdi ve değer olarak yukarı doğru dalgalanmaya başladı.

  • Perşembe günü. 29 Şubat. akşam 7 civarında EST Irak Başbakanı Al Sudan, Dinarın varlık destekli olduğunu ve Irak'ın resmi olarak BRICS'E katıldığını resmen açıkladı.

  • Cuma günü. 1 Mart'ta, çeşitli ülkelerin yeni döviz kurları üzerinde anlaşmaya varılmasıyla Irak, Küresel Para Biriminin Sıfırlanması için diğer BRICS ülkelerine resmen katıldı-yeni Kuantum Finansal Sistemin Star Link Uydu Ağında yayınlanmasından tam bir yıl (Mart 2023) sonra.

  • Perşembe günü. 7 Mart Aktör Biden'in Ulusun Durumu Konuşması sırasında, Küresel Para Biriminin Sıfırlanması için yeşil ışık yakıldı. Geri ödeme/ değişim randevularını ayarlamak için Tier4b (ABD, İnternet Grubu) bildirimi her an gerçekleşebilir. Tier4b'nin İtfa Merkezlerinde özel oranlarda takas yapmak için 14-15 günü olacak ve ardından bir bankada daha düşük oranlarda takas yapmanız gerekecek.

  • 11 Mart Banka Vadeli Finansman Programı (BTFP) Pazartesi günü yeni kredi vermeyi durduracak. Federal Rezerv Kuruluna göre. Bu, bankacılık krizi ve yeni altın destekli finansal sistemin başlangıcı için büyük bir katalizör olacaktır!

  • Pazartesi gününden itibaren 10 gün Dünya Çapında Sıkıyönetim . 11 Mart, Ana Akım Medyanın devralınmasıyla başlayan On Günlük Karanlık/ Maruz Kalma ile kamuoyuna duyurulabilir.

  • Cuma günü. 15 Mart yeni altın/varlık destekli ABD Banknotu Halka açık olmalı ve ATM makinelerinde eski Federal Rezerv fiat ABD Dolarının yerini alacak.

  • Aynı Cuma günü de olması muhtemeldi. 15 Mart İade ve iade paraları ödenmeye başlanacak ve Sosyal Güvenlik zamları başlayacak.

  • Çar. 20 Mart, Açıklamanın on gününü sona erdirecekti.

  • boom! Büyük Uyanış! Epifiz Bezinizin Gücü: AWAKEN XT, Fiziksel Sağlığı İyileştirmek ve Ruhsal Deneyimleri Yükseltmek için Epifiz Bezini Nasıl Hedefler?


Küresel Para Birimi Sıfırlama:


  • Cumartesi. 8 Mart Teksas Yılanı: Bankalar Pazartesiden itibaren alarma geçirildi. 11 Mart, bu yüzden yakın olduğumuzu hissediyor. Bildirim alabiliriz, ancak bundan birkaç gün sonra değiş tokuş başlayacaktır.

  • Pazartesi. 11 Mart bankalar artık Federal Rezerv Kurulu'nun açıklamasına göre fiat ABD Dolarını yasal olarak ödünç alamayacaklar. Başka bir deyişle, bankalar Pazartesi günü kapanmaya başlayacak. 11 Mart ve ekonomiyi kurtarabilmelerinin tek yolu, Küresel Para Birimi Sıfırlamasını etkinleştirmektir – ki bu açıkça Perşembe günü yaptılar. 7 Mart sırasında Biden'ın sahte Birlik Devleti Adresi.

  • Cumartesi. 8 Mart Telegram'da HS Quan: PJ adında, Chase ile yaşadığı heyecan verici deneyim hakkında konuşmak için bugün Simply Linn'in şovuna katılan bir adam var. “IQD için özel arka ekran oranı 3 dolar civarında mı?"Bankacı gülümsedi ve dedi ki," Yakın gelecekte tetiği bekliyorlar ve ardından ‘QFS ' teriminden bahsettiler.’”

  • Perşembe. 7 Mart Akşamı Wolverine: "Birlik Devleti Konuşmasından bir saat sonra tüm tahviller serbest bırakılacak ve bildirimler serbest bırakılacak.”

  • 7 MartPerşembe. Yüksek bir Kaynak, hafta sonu bir ara bildirim alacağımızı söyledi.

  • Bu sabah Perşembe. 7 Mart Bruce: Irak'tan bir kaynak, Irak'ın karavanı hafta sonu bize ulaştıracağını söyledi. Başka bir kaynak, Birlik Devletinin konuşmasının başlamasından bir saat sonra Perş olduğunu söyledi. akşam her şey serbest bırakılacaktı: Tahvil Sahipleri, Amiraller Grubu ve 4. Kademe fonlar serbest bırakılacaktı. Bildirimler herhangi bir zamanda gelebilir.

  • Cumartesi. 8 MartDave XRPLion BÖLÜM # 2 şimdiye kadarki en iyisi! DERİN DALIŞ ZİM TAHVİLLERİ $ NESARA GESARA İTFA MERKEZİ'NİN TRUMP HABERLERİNİ İZLEMESİ GEREKİYOR | Alternatif | Haberden Önce (beforeitsnews.com)

  • Perşembe. 7 Mart:Q Telefonları ve GESARA: Trump'ın Kuantum Telefonların Geleceği Vizyonu ve Küresel Para Birimi Sıfırlama, Stellar Blockchain tarafından Desteklenmektedir – Amerikan Medya Grubu (amg-news.com)


Küresel Finansal Kriz:



Restore Edilmiş Cumhuriyet:


NESARA Yasası, ABD Yüksek Mahkemesi'nin Çiftçiler Birliği tarafından açılan ve bankaların yasadışı olarak çiftçi topraklarını ellerinden aldıklarının tespit edildiği bir davaya ilişkin olumlu bir karara dayanıyordu.


Mahkeme sisteminde dolaşan bu Çiftçiler Birliği davasının uzun yıllarında, Rothschild banker's Federal Reserve ve Irs'nin özel mülkiyetinin, 1900'lerin başlarındaki kuruluşlarından bu yana Amerikan halkından yasadışı olarak para çaldığı belirlendi.

NESARA Yasası bu parayı Halka iade etti. Başkan Bill Clinton, Yüksek Mahkeme Kararı sırasında iktidardaydı, ancak nesara'yı yasalaştırmakla ilgilenmiyordu.


10 Ekim 2000'de, ABD askeri generallerinin emriyle, seçkin Deniz Fokları ve Delta Kuvvetleri Beyaz Saray'a baskın düzenledi ve silah zoruyla Clinton'u nesara'yı yasaya imzalamaya zorladı. Bu süre zarfında Gizli Servis ve Beyaz Saray güvenlik personeline geri çekilmeleri, silahsızlandırılmaları ve bu olaya bir şaka emri altında tanık olmalarına izin verildi.


Ancak Clinton, Trump iktidara gelene kadar ABD başkanlarının yaptığı gibi NESARA'YI uygulamayı reddetti. Başkan Trump, nesara'yı yalnızca ABD için değil, Küresel Para Biriminin Sıfırlanmasının bir parçası haline getirdi, aynı zamanda Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler için de benzer bir yasa olan GESARA'YI uyguladı.



NESARA aşağıdaki değişiklikleri uygular:


1. Yasadışı bankacılık ve devlet faaliyetleri nedeniyle tüm kredi kartı, ipotek ve diğer banka borçlarını sıfırlar. Bu, Federal Rezerv'in en kötü kabusu: bir” jübile " veya borcun affedilmesi.

2. Federal Gelir Vergisini kaldırır.

3. Vergi Dairesini ortadan kaldırır. IRS çalışanları ABD Hazine ulusal satış vergisi alanına transfer edilecektir.

4. Hükümet için %14 sabit oranlı zorunlu olmayan ‘yalnızca yeni kalemler’ satış vergisi geliri oluşturur. Başka bir deyişle, yiyecek ve ilaç vergilendirilmeyecek ve eski evler gibi kullanılmış eşyalar vergilendirilmeyecektir. Bu %14'ü Eyalet hükümetleriyle paylaşılacak.

5. Yaşlılara sağlanan faydaları artırır.

6. Anayasa Hukukunu tüm mahkemelere ve hukuki konulara iade eder.

7. Asalet değişikliğinin orijinal Başlığını eski haline getirir. Yabancı güçlerin kontrolü altındaki yüz binlerce Amerikalı vatandaşlıklarını kaybedecek, başka ülkelere sınır dışı edilecek ve hayatlarının geri kalanında yeniden girmeleri yasaklanacak. Ve milyonlarca insan yakında üniversite derecelerinin artık değersiz bir kağıt olduğunu keşfedecek (Judy Note: ABD Eğitim Bakanlığı, Derin Devlet Gündemlerine uyacak şekilde yanlış bir anlatı ortaya koyan Vatikan tarafından yönetildi. Anladığım kadarıyla NESARA halka özgür ve doğru bir eğitim sunacak).

8. NESARA'NIN ilanından sonraki 120 gün içinde yeni Cumhurbaşkanlığı ve Kongre seçimleri kurar. Geçici hükümet tüm “Ulusal Acil Durumları” iptal edecek ve bizi Anayasa Hukukuna geri döndürecek.

9. Seçimleri izler ve özel çıkar gruplarının yasa dışı seçim faaliyetlerini önler.

10. Altın, gümüş ve platin değerli metallerle desteklenen yeni bir ABD Hazinesi olan ‘gökkuşağı para birimi’ yaratarak, 1933'te Franklin Roosevelt tarafından başlatılan Amerika Birleşik Devletleri'nin iflasına son verdi.

11. Amerikan doğum belgesi kayıtlarının ABD Ulaştırma Bakanlığı tarafından menkul kıymet tahvili olarak satılmasını yasaklar.

12. Anayasa Hukukuna uygun yeni ABD Hazine Bankası Sistemini başlatır.

13. Federal Rezerv Sistemini ortadan kaldırır. Geçiş döneminde, Federal Rezerv'in tüm Federal Rezerv banknotlarını para arzından çıkarmak için bir yıl boyunca ABD Hazinesi'nin yan yana çalışmasına izin verilecek.

14. Finansal gizliliği geri yükler.

15. Anayasa Hukukundaki tüm hakim ve avukatları yeniden eğitir.

16. ABD hükümetinin dünya çapındaki tüm saldırgan askeri eylemlerini durdurur.

17. Dünya çapında barış kurar.

18. İnsani amaçlar için muazzam miktarda para serbest bırakır.

19. Serbest enerji cihazları, yerçekimine karşı koruma ve sonik iyileştirme makineleri de dahil olmak üzere ulusal güvenlik kisvesi altında halktan gizlenen bastırılmış teknolojilerin 6.000'den fazla patentinin piyasaya sürülmesini sağlar.


CIA destekli İlluminati Derin Devleti Kabal Küreselci Gündemi:



Hazar Mafyasının Gerçek ve Yasak Tarihi ve Londra Şehri Dünyanın Bankacılık BaşkentiJudy Byington Raporundan Gerçek Vatanseverler için Gerçek Haberler-Bölüm 25 / Ellis Washington Raporu


Savaşlar ve Savaş Söylentileri:



Ana Akım Medyanın Ölümü:


  • Politikaya hafifçe dikkat eden herkes için Joe Biden'ın deli ve bunak olduğu apaçık ortada. Tutarlı cümleleri tamamlamak, hatta A noktasından B noktasına tempolu bir yürüyüşten sonra güvenli bir şekilde varmak için mücadele ediyor.Bu nedenle, bu MSM satış noktalarının Biden'ın bilişsel bir sebze olmadığını iddia etmeye devam etmesini izlemek, herhangi bir karar vermekten bahsetmemek, aslında izlemek oldukça büyüleyici. Bu maskaralığa devam ettikleri her geçen gün, daha fazla insan “Haberimizin " gerçekte ne kadar yozlaşmış olduğuna uyanıyor. Halk ana akım medyasının Düşmanının yavaş yavaş ölümüne tanık oluyoruz ve hepimiz bunun her saniyesinden zevk almalıyız.


Cuma için Gerçek Haber. 8 Mart 2024:




Kapsamlı bir askeri ve jeopolitik yenilgiyle karşı karşıya kalan Kara Güneş örgütü - Batı askeri-sanayi kompleksinin nihai kontrolörleri - Asya gizli toplumlarına bir ültimatom verdi: Ya bir dünya federasyonu'nu kabul etmeli ya da topyekün nükleer savaşla karşı karşıya kalmalılar.


KM ve Kara Güneş, Ukrayna'yı Rusya'yı yok etmek ve onu birkaç vasal devlete bölmek için kullanmayı içeren uzun vadeli bir plan üzerinde çalışıyorlardı. Bundan sonra Çin'i işgal etmeyi ve onu 5 savaşan devlete bölmeyi planladılar. Sonra "Mesihlerini" Babil tarzı bir dünya tanrısı kral diktatörü olarak atayacaklardı.


Beyaz Ejder Topluluğu ve Asyalı müttefikleri onları izlerinde durdurdular. Şimdi Batı'nın iflası, tam bir askeri yenilgi ve üst düzey liderliklerinin sürekli tasfiyesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Bu yüzden Kara Güneş şimdi çok kutuplu yeni ve adil bir dünya düzenlemesini kabul ediyor. Ancak, savaş henüz bitmedi.


Neyle uğraştığımızı anlamak için Birleşmiş Milletler, Dünya Ekonomik Forumu, DSÖ, BIS, IMF, Dünya Bankası vb. özel sektöre ait Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Onlara sahip olan aynı kişiler, büyük şirketlerin %90'ına sahiptir. “Dünya ülkelerinin çoğunluğu kendi doğal kaynaklarını kontrol etmiyor. Oligarklar tüm görünür liderleri kontrol eder. Liderler halkın çalışanları değil, oligarkların çalışanlarıdır " diyor Roma Kulübü Avrupa eski Başkanı ve BM üst düzey yetkilisi Calin Georgescu. "Kölelik asla ortadan kalkmadı, beyin yıkama yoluyla her zamankinden daha güçlü” diye ekliyor.


Cumartesi. 8 Mart Joe Rogan Telgrafta Deneyim: 1920 Bağımsız Hazine Yasası'nı hiç duydunuz mu?

  • 1920 Bağımsız Hazine Yasası askıya alındı de jure (“yasal kuruluş hakkı ile” anlamına gelir) Amerika Birleşik Devletleri hükümetinin Hazine Bakanlığı.

  • Kongremiz Hazine Bakanlığını, gerçek ışığında bakıldığında faşist tekelci bir kartel, Federal Rezerv ve ajanları olan özel bir şirkete devretti.

  • Amerikan Vatandaşından çok iyi saklanan bir sır olan Federal Rezerv Sisteminin mülkiyetinin büyük kısmı bu bankacılık çıkarlarına aittir ve hiçbiri ABD Hazinesine ait değildir: Rothschild Londra Bankası Rothschild Berlin Bankası Warburg Hamburg Bankası Warburg Amsterdam Bankası Paris Lazard Kardeşler İsrail Musa İtalya'nın Seif New York'un Manhattan Bankasını Kovalıyor Goldman, New York'un Sachs'ı New York'un Lehman Kardeşleri Bankası

  • Federal Rezerv, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki insan faaliyetinin hemen hemen tüm yönlerinin kontrolünde ve düzenlenmesinde, Anayasa'nın Ticaret maddesi üzerine art arda sosyalistçe inşa edilen yapılar aracılığıyla mevcut yasal düzenlemelerimizin, “yasalarımızın” çoğunun kökenindedir.

  • Temel olarak, Federal Rezerv Amerika Birleşik Devletleri'nin” EYALETİ " dir.

  • Thomas Jefferson bir keresinde şöyle demişti:”Bankacılık kurumlarının özgürlüklerimiz için ayakta duran ordulardan daha tehlikeli olduğuna inanıyorum".

  • Altın Standart, tüm bu yozlaşmayı nasıl geri alacağımızdır.

Videoları İzlemek Gerekir:


[Not: Bu rapordaki hassas içerikler düzeltilmiştir. Aşağıda ekli raporun tamamında düzeltilmiş içeriğe bakın.]


Önceki Hafta için Güncellemeler:







KAYNAK:


72 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page