top of page

Genel Bilgilendirme

Kıymetli arkadaşlar..


30 yıldır Komplo Teorileri, Ahir Zaman, Gerçek Dünya Tarihi, Gerçek Türk Tarihi, Gerçek Türkoloji, Geleneksel Şifa Yöntemleri, Alternatif Şifa Yöntemleri, Biyorezonans, Biyoenerji, Küreselcilerin Gerçek Yüzü, Sahih İslami Bilgiler, Hoca Ahmet Yesevi, Maturidi Türk İtikatı, Sağlıklı Gıda, Türk Milli ve Manevi Değerleri, Doğa Koruma, Biyoloji, Kültür ve Sanat gibi konularda yayınlar yapıyorum.


Defalarca kere Türklere ait olacak sosyalleşme ve sosyal ağ websiteleri açtım. Türkiye, İtalya, İngiltere, ABD, Kanada boyunca Küreselciler haberdar oldu. Hem yazdıklarımı okudular ve hem dd genele ulaşmamı engellediler. Milletim de pek yardımcı olmadı. Dostluğunu esirgemeyen belirli miktarlarda aklı başında insan paylaştığımız bilgilerin kıymetini bildi.


Son 3 yıldır Ahir Zamanın büyük olaylarının ilki olan Tarık / Nibiru Yıldızı gelişi ile ilgilenmeye başladım. 2000 yılında Küreselciler Ahir Zaman sürecini kendi elleriyle başlattılar. Tarık Yıldızı'nın getirdiği afetleri ve felaketleri kendi leyhlerine kullandılar. Nibiru'nun etkileri 1800 yıl artarak devam ediyor. Son 3 yıldır 200'den fazla afet ve felaket türü sayısında 10 kattan fazla artış görülüyor. Yani Nibiru'nun geliş ve yıkım süreci çoktan başladı. İnsanlar devasa yıkımları bekliyorlar. Ancak o yıkımlar çoktan başladı. Sadece henüz size ulaşmadı. Instagram'daki Dünyada Afetler grubumuza göz atın. Websitemizin ön sayfasında bağlantı var.


Websitelerimizde ana sayfalarda ve blog bölümlerinde, kitaplarımızda, dijital yayınlarımızda, sosyal medya hesaplarımızda, YouTube kanalımızda çok fazla bilgi bulunuyor. Okuyarak ve izleyerek bilgi edinebilirsiniz. Websitemize üye olun ve Telegram ana grubumuzu takip edin. Telegram'daki diğer önemli gruplarımızda bulunan yayınlara göz atın. Dünyaya gaflet gözüyle bakmayın..


Herkesin ektiğini biçeceği günler yaklaşıyor. Her başlangıcın bir de sonu vardır. Aklı başında ve iman sahibi milletimin evlatları için Allah hayırlısını ve iyisini versin. Vakit kaybı yapmayın ve siz de hazırlıklarınıza başlayın. Zaman daraldı.


Birkaç istirhamım olacak:


  1. Tek bir paylaşımıma bakıp değerlendirme ve yorum yapmayın. Çünkü yıllardır yaptığım binlerce yayının üstüne yeni bir tane daha yapmış oluyorum. Siz önceki paylaşımlarıma bakmadığınız ve kitabı ortadan açıp okumaya başladığınız için anlamıyor veya yanlış anlıyor olabilirsiniz.

  2. Size özel izah ve bilgi paylaşımı beklemeyin. Zira böyle şeyler yapacak ne zamanım ve ne de enerjim var. Çok fazla işle uğraşıyorum. Gün bana yetmiyor zaten ki tek tek insanlara izah etmemi beklemeleri yanlış olur.

  3. Her paylaşımımın referansları ve kaynakları bulunuyor. Bunları açıklayan ve açıkça ta paylaşan tek kişiyim.

  4. İnternetin yada kişilerin memuru değilim yani takipçi sayımın fazla olmasının bana maddi veya manevi olarak bir getirisi bulunmuyor. Ben internet fenomeni değilim.

  5. Açık sosyal ağda 1 milyon civarı insan beni takip eder ve yayınlarıma göz atar. Ancak doğrucu olduğum ve yanlış olan bilgilere karşı olduğum için birçok kişi de beni sevmez ve açıktan takip etmez. Kapalı ağda ise bağlı bulunduğum toplumdan 25 milyon kadar insana paylaşımlarım gidiyor ve tabi ki onlara özel yayınlar gidiyor.

  6. Sosyal medyada insanlarla sosyalleşmeye çalışmıyorum, bilgi paylaşıyorum. Başkalarıyla beni karıştırmayın.

  7. Bilgi sahibi olmadan internetteki alanlarımda yorum yazmayın. Bilgi paylaştığınız zaman siz bana nasıl soruyorsanız ben de size referanslarınızı ve kaynaklarınızı sorarım. Muteber kaynaklarınız yoksa da ciddiye almam.

  8. Anlattığım konularla ilgili başkalarının paylaşımlarını da okuyup bana onları getirmeyin. Kafanız karışıyor ve sonra bana geldiğinizde o kafa karışıklığınızla beni uğraştırıyorsunuz.

  9. Beni yeni keşfedenler öncelikle internetteki alanlarımda paylaştıklarıma göz atıp bilgi sahibi olsunlar. Önyargılarla hareket etmesinler. Kendileri zararlı çıkar, kafaları karışır.


47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page