top of page

Gerçekleri anlayın artık..



İllüminati Sembolü: Novus Ordo Seclorum / Yeni Dünya Düzeni




Binlerce yıldır Türklerin ve Türklüğün düşmanı olanlar bilek gücüyle Türklere karşı düşmanlıklarını gösterdiler. Ancak bu, hem çok insan kaybına ve hem de çok fazla masrafa neden oluyordu.


İllüminati insanları öldürmenin daha kolay yollarını buldu. Bunlardan bir tanesi MT.


Ancak 2000 yılından itibaren İllüminati karar aldı. Dünyayı şeytanların merkezi haline getirecekti. Yeni Dünya Düzeni meydana çıkartıldı. Bu düzen dedikleri şeyi İllüminati kurucusu Adam Weishaupt 250 yıl önce ortaya koydu.

  1. Ulus devletleri yok et

  2. Dinleri ortadan kaldır

  3. Dünyayı siyaseten ve ekonomik olarak tek elden yönet

  4. Dünya nüfusunu azalt

Adamlar Kıyamet sürecini başlattılar. Onlara göre Şeytan bir ilah ve cehennemin efendisi. Öldükleri zaman Cehennemde Şeytan'ın dergahında rahat edeceklerini düşünüyorlar. Aynı zamanda da Siyonizm'i destekliyorlar. Zira Siyon Devleti kurulduktan sonra Kıyamet kopacak. Süreci hızlandırmanın derdindeler.





Onların önündeki en büyük engel Müslüman Türkler idi. Binlerce yıldır Türklere karşı net bir zafer kazanamadıklarından savaşın şeklini değiştirdiler.


Siyasi, sosyal ve kültürel savaş:

  1. Dejenerasyon

  2. Asimilasyon

  3. Zihniyet olarak teslim alma

  4. İnsanları akılsızlaştırma ve ahlaksızlaştırma

  5. Eğitim, makam, para, unvan ile okumuş cahilliği artırma

Bunun için kullandıkları yöntemler:

  1. Eğitim sistemleri

  2. Kültür ve sanat yaşamı

  3. Medya

  4. İnternet ve sosyal medya

  5. Okumuş cahillerin cesaretini körükleme

Bütün bunların çalışmalarını 200 yılı aşkın zamandır Tavistock Enstitüsü yapıyor ve özüne yabancılaşmaya ve köleleşmeye yatkın ülkelerde gerçekleştiriyor.


Cephe savaşlarının yerini hangi yeni savaş türleri aldı:

  1. Biyolojik Savaş: İnsan Biyolojisini ve Genetiğini değiştirme, böcekler ve sinekler gibi canlılarla insanlara zarar verme, Biyolojik materyallerle insanları hasta etme ve öldürme.

  2. Kimyasal Savaş: Chemtrails gibi zehirleme yöntemleriyle insanların bağışıklık sistemlerini çökertme ve vücutlarını toksinlerle doldurma.

  3. Elektromanyetik Savaş: HAARP ve DEW gibi silahlarla ekosistemi bozma.

  4. Psikolojik Savaş: İnsanların fıtratını bozma ve özüne düşman haline gelerek köleleşmeyi can-ı gönülden istemelerini sağlama.

  5. Propaganda Savaşı: "Bilgi Doğrulama", "Bilgi Manipülasyonu", "Kavramları Değiştirme" gibi türlü yöntemlerle interneti, medyayı ve gerçek yaşamı kontrol altında tutup insanların zihniyetlerini ve amellerini şekillendirme.

"Neden bizi gözetmiyorlar" diye hala soranlar var.. Binlerce yıldır bize düşman olan toplumlar ve örgütler 20 yılda imana mı geldi yoksa bizim iyiliğimizi mi düşünür oldu? Hayır. Bizi kandırmanın ve kullanmanın başka yöntemlerini geliştirdiler. Müslüman Türklerin içine yerleştirilmiş kripto Yahudiler, Ermeniler, Rumlar da Mason Örgütleri vasıtasıyla onlara katıldı.



Tek Göz / Herşeyi Gören Göz: Deccal'in Sembolüdür. Deccal, Siyonistlere göre "Meşiah" denilen "Kurtarıcı" olan Yahudidir. O yüzden Siyonistler Deccal ile birliktedir. İllüminati de Lucifer, Baphomet, Baal, Deccal (Antichrist) gibi Şeytani varlıklarına tapınırlar. Semboller ve rakamlar üzerinden onları görebilirsiniz.



İllüminati artık kendini gizlemiyor. Açıktan insanları örgüte çağırıyor. Hem de Mason Örgütleri vasıtasıyla.. Merkezleri neresi? İngiltere.. Aşağıdaki çeviride yanlışlar olmuş Gönderilerin orjinallerini bulursanız İllüminati'nin ve Yeni Dünya Düzeni'nin destekçileri olduklarını anlarsınız. Bakın, ben bu örgütlere kötü bir şey de söylemiyorum. Onlar kendi inançlarının gereğini yapıyorlar. Biz Müslümanlar ve Türkler olarak kendi özümüze ve inancımıza sahip çıkmıyoruz. Bizim en büyük sorunumuz bu. Uzaktan izleyerek, internette gaz atarak, birbirimize sararak, uzaktan dövüşmeye çalışarak en büyük hatayı yapıyoruz. Maalesef bu milleti sahiplenen de hiçbir yapı yok. Olsa bile bu millet o yapıya ne yapmaz ki.. Kendini bile sevmeyen, iç dünyası karışık, huzursuz, dengesiz, kötülere kanan, yalan yanlış bilgilere itibar eden insanların selameti için kim ne yapabilir? Hele hele öz değerlerine düşman kesilmişse..





Cehenneme bilet mi arıyorsunuz? İşte size İllüminati'nin websitesi:





Yedi Maddelik Haim Nahum Doktrini

1- Türkiye’yi işsiz bırakacağız,

2- Türkiye’yi aç bırakacağız,

3- Türkiye’yi borca esir edeceğiz,

4- Türkiye’yi dininden ve değerlerinden uzaklaştıracağız,

5- Türkiye’yi kolay lokma yapacağız,

6- Türkiye’yi böleceğiz.

7- Türkiye’yi Büyük İsrail’e vilayet yapacağız.

7 Maddelik Haim Nahum Doktrini budur.

Fransa Cumhurbaşkanı Clemenceao ve İngiltere Başbakanı Churchill’le görüşen Haim Nahum şunları vurguluyordu.

“Siz Türkiye’nin mülkî tamamiyetini kabul ediniz. Onlara ben İslamiyet’i ve İslami temsilciliklerini ayaklar altında çiğnetmeyi taahhüt ediyorum.”

Bu plan, yumuşak lokma metodu ile Türkiye’yi yutmaktır. Siyonizm dünya hakimiyetini kurmak için mutlaka Türkiye’yi ortadan kaldırma niyetindedir…




Maalesef Abdülhamid Han Theodor Herzl'i kovmadı, İngiliz Yahudilerinden borcu aldı. Karşılığında da Kıbrıs adasını kiraya verdi.




ABD, Farmasonlarca kurulmuş ve İllüminati'nin emri ile işleyen bir devlettir



KISACA:

  1. Siz öz değerlerinizden, milli kimliğinizden, kişiliğinizden ve karakterinizden, dininizden, aklınızdan vazgeçseniz bile düşmanlarınız sizin kim olduğunuzu unutmayacaktır.

  2. Gog Magog Savaşı'ndayız ve bu savaşta Siyonistlerin "yok edilecekler listesi" içinde ilk sıradayız. Gog; Anadolu ve Anadolu'dan çıkma Türkler.. Magog; Asya'daki Türkler.. Siyonistler için Türkler en tehlikeli millet. O yüzden bizi yok etmek üzere çok gayret sarf ediyorlar.

  3. İçimizdeki kripto Yahudileri, Ermenileri, Rumları ve bir de bizden olup ta bize düşman kesilmiş olanları görün. Onlar sizi kandırıyor.

  4. Yeni Dünya Düzeni çerçevesinde "nüfusun azaltılması projesi", "sıfır karbon projesi" ve "insansız yaşam projesi" dahilinde Müslüman Türklerin ortadan kaldırılması üzerine planları olduğunu anlayın. Beyninizi ve kulaklarınızı mabadınızın altına almayın ya da kulaklarınızı para ile tıkamayın. Hedefte olan sizsiniz. İllüminati ve Küreselciler sizi istemiyor.

Bütün bunları bildikten sonra "neden bizi düşünen yok", "neden bizi korumuyorlar" gibi serzenişlerde bulunmanın hiçbir mantıklı yanı olmadığını da anlayın. İsrail'e gidip Yahudi kepi giyen ve Theodor Herzl'in mezarını ziyaret eden, Müslüman ülkeye gelince dini çıkarına alet edip camide Müslüman takkesi giyene kısaca "Münafık" denilir.


Alija İzzetbegoviç'in sözünü unutmayın: "Hak verilmez, alınır". Almak istemiyorsanız da hakkınız afiyetle birilerince yenilir. Ağlamalarınız ise boşa gider.


Herkesi dost zannetmeyin. O hataya düşerseniz sizde zerre akıl yoktur. Salak kıvamında saf ta olmayın. Dünya toz pembe bir yer hiçbir zaman olmadı. Sizde mücadele edecek güç yok. Zira yediğinize ve içtiğinize dikkat etmediniz. Helali haramdan ayırmadınız, helal olandan yemeye özen göstermediniz. Allah'tan korkmayı bıraktınız ve Allah ta sizin yüreğinize dünyalık korkular vermeye başladı.


32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page