top of page

Graham Hancock'un sitesine yazdım

Graham Hancock'un sitesine yazdım:


Kadim Uygarlıklar Belgeseli ile bir tabuyu yıktınız, sizi tebrik ederim. Ben Biyolog, Tarihçi ve Türkologum. Kadim devirlere ait bilgilere erişme imkanım oldu. Aynı zamanda 2 yıl kadar önce Nibiru konusunda araştırmalara başladım.


Jeoloji, Jeofizik, Astronom, Astrofizik, Klimatoloji, Simoloji, Volkanoloji, Dinler Tarihi, Kadim Tarih, Dünya Medeniyetlerinde Mitoloji ve Halk Hikayeleri gibi Beşeri ve Dini bilim alanlarında araştırmalar yaptım. 7 dilde 40'tan fazla ülkedeki bilgileri taradım. 1,5 terabit arşiv yaptım. Nibiru konusuyla sadece inanç bağlamında değil, bilimsel disiplinler bağlamında da yakından ilgilendim. Bu konuda herhalde en fazla ve en doğru bilgilere sahip olan da benim. Dünyanın hiçbir ülkesinde benim gibi somut bilimsel bilgilerle bu konuyu araştırıp yorumlar yapmış ve dünyadaki türlü gelişmeleri (Manyetosfer, Heliosfer, İyonosfer, Volkanlar, Depremler, Jet Stream Akımları, Schumann Rezonansı ve daha pekçok şey) günlük olarak takip eden de bir tek ben varım. Daha da iyisi; bu konuyu İslami açıdan değerlendirerek somut bilgiler ortaya koydum. Hz.Muhammed'in (ASM) Ahir Zaman ile ilgili söylediği sözlerini inceledim ve "Güneş'in batıdan doğması" Hadisini de Nibiru ile birlikte olacak diye yorumladım. 780000 yıl önce olan şey tekrar olacak.


Bu kadarla da kalmadım. Ahir Zamanda meydana gelecek iki yıkıcı durum var: Yeni Dünya Düzeni adına Küreselcilerin oyunları ile Nibiru'nun yıkıcı etkisi. Hangisi daha erken olursa olsun, dünya nüfusunu çok büyük ölçüde azaltacaktır. Bu yüzden de "Türkütopya Toplumu" ve "Türk Hazırlıkçılar Topluluğu" yapılarını kurdum. 4 farklı alan çalışması gerçekleştirdim:


1. 100'den fazla risk faktörüne göre afetlerin ve felaketlerin araştırılması ve analizi çalışmaları


2. Gelmekte olan afetler ve felaketler için sığınılmak üzere güvenli alan tespit çalışmaları


3. Yakın gelecekte Türk ataları gibi göçer yaşamak üzere kampçılık çalışmaları


4. Farklı dünya ülkelerinin güvenlik analizleri


Kendime ait websitem: www.atalaryolu.com.


Benim gibi düşünen pekçok insan var. Türkiye'de tanınmış insanlardan da benim gibi düşünenler var. Nibiru'nun yeniden geldiğine ve yeni bir yıkıma yol açacağına inanıyoruz. ISS, NASA ve ESA tarafından çekilmiş görüntüleri de var. SOHO LASCO 2 ve3 ile Stereo A ve B uyduları tarafından çekilmiş görüntüler sürekli paylaşılıyor. Nibiru için kullanılmış 60'tan fazla ismi tespit ettim. Hatta daha fazlası da var. Hepsi de aynı şeyden bahsediyor.


Kur'an-ı Kerim'de "Tarım Suresi" vardır. Bu surede geçen "Tarık" Nibiru'dur. "Sen ne bileceksin onu. O, karanlığı delip gelen yıldızdır" diyor Allah.


Benimkisi kuru bir inanç değil. Somut delillere dayalı tespitlerdir. Elbette ki inanç ta bu işin bir parçası. İnsan inanmasa bunun için mücadele etmezdi. Ama benim farkım; birçok bilimsel alana göre açıklamalar yapmam ve Hz.Muhammed'in (ASM) Ahir Zaman sözlerini rehber edinerek konulara açıklık getirebilmemdir. Kendime ait öngörülerim de var. 6000 sayfadan fazla not aldım. Bunları kitap haline getirmeyi istiyorum ama işlerim çok.


Kadim Uygarlıklar Belgeselinin 2. sezonunu çekmeye karar verirseniz ve Nibiru'dan da bahsederseniz sizinle bilgi paylaşımı yapabilirim.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page