top of page

Hanedanlık buluşması

Güncelleme tarihi: 9 May

Türklerin 2 büyük merkezi güç hanedanlığı bulunuyor. Bunlardan birisi Aşina Asil Hanedanlığı ve diğeri de Kun-Bil Asil Hanedanlığı.. Birçok kişi "madem böyle kadim yapılarımız var, neden bize maddeten ve manen yardımcı olmuyorlar" diye soruyor.


İnsanların öncelikle kendi Türk kimliğinden utanmaması ve dahi ne olduğunu bilmesi gerekir. Siz Küreselci uşaklarına, hizmetkarlarına, yandaşlarına, paydaşlarına itibar edip onları dolaylı ya da direkt desteklerseniz ve hanedanlıkların içinden insanları ötelerseniz (onları sevmez, benimsemez, istemez ve kötüler iseniz) onlar da sizi sevmez, istemez ve size yardım etmez. Zaten ihtiyaçlarından çok fazla kaynakları olan insanlar kendi eliyle ve kararıyla muhtaç kalmış yüzmilyonlarca insanla neden kaynaklarını paylaşsın? Siz olsanız paylaşır mıydınız? Kaldı ki siz ana-baba evladıysanız onlar da ana-baba evladı. Yani siz elinizi taşın altına sokmayacaksınız ama onlardan her türlü fedakarlığı bekleyeceksiniz. Onların size karşı bir vefa borcu yok sizin onlara karşı vefa borçlarınız var. Osmanlı'yı ve Selçuklu'yu hanedanlıktan sayıp onlara yönelir de asli hanedanlıkları görmezden gelirseniz hanedanlık mensupları da sizi görmezden gelirler. Siz yapılan pek çok çağrı oldu. Ama siz kulak asmadınız. Çünkü egolarınız aklın ve mantığın gereklerini yapmanıza engel oldu.


Siz onların içinden olan insanları gerçek hayatta ve internette desteklerseniz onlar da size karşı kanaatlerini değiştirirler. O zaman büyük maddi ve manevi kaynaklara erişirsiniz, fakirlik yüzü de görmezsiniz. Türk Dünyası 460 milyon ama asli formatında olan insan sayısı 50 milyonu geçmez. Onların çoğu da rüzgarda savrulan yapraklar gibi. Kendi değerlerine yabancılaşmış ve hatta düşman kesilmiş bir millet.. Yarın onlar size yardım etsin, ertesi gün onlara sövmeye de başlarsınız. Çünkü kaynakların amacının kişisel tatmini gerçekleştirmek değil, milli ve manevi değerleri yüceltmek olduğunu anlamamış olacaksınız.


Neyin ne olduğunu bilmek ve görmek için akıl ve zeka gereklidir. Lafın fazlası arif olana anlatılmaz, arif olmayan için de boşa vakit harcanmaz.


Küreselciler beni 30 yıldır engelliyor ve öteliyor. Nispeten bize samimiyet besleyenlerin de canı hemen sıkılıyor. İnternet üzerinden para kazanmıyorum ve sosyal medya fenomeni de değilim. Yani takipçi sayımın 10 milyon olması bile benim hayatımda hiçbir şeyi değiştirmez. Belki sizin hayatınızda olumlu kapılar açılmasına vesile olur. O da samimiyetinizi ve aklınızı gösterirseniz. Bu asla bir vaat değildir, gerçeklerin ifadesidir. Bugüne kadar binlerce insana elimizden geldiğince zaten yardım ettik. Hem maddeten, hem manen ve hem de bilgimizin zekatı bağlamında. Bütün zamanların en kötüsünde keyfime bakacağıma milletimin selameti için çözümler üretmeye ve kötü zamanlara hazırlanmada örnek olmaya çalıştım. Öz kaynaklarım dışında da bir şey kullanmadım ki insanlar "bak bak, bunun kaynakları geniş ve istediği şeyi yapabiliyor" demesinler istedim. O yüzden sıfırdan yapmaya çalıştım. İnsanları birlik etmeye ve birlikte bir şeyler yapmaya uğraştım. İnsanlar her güzelliğin bir külfeti olduğunu da idrak etsinler istedim.


Aşina Hanedanlığı'nı maalesef 2009 yılında sona erdirdiler. Küreselcilerle çok fazla içli dışlı olmasının cezasını çekti. Hanedanlığın içine kadar girdiler ve soy kitabını da ele geçirdiler. Küreselcilerle aynı davaya girersen her şeyinden olursun.


Nüfusu 25 milyonu aşan Kun-Bil Asil Hanedanlığı en azından birkaç milyon insanın Türklük özünü görmek ister. Yavan toplumlarla diyalog kurmak istemez. Han ve Bey soyundan gelme insanlar ancak belirli şartlarda diğer insanlarla diyalog içine girerler. Asalet parayla ya da gösterişle insana gelmez, soydan ve akıldan gelir.


Bundan sonra ne yapacağınız size kalmıştır. Ben kapıyı araladım. Onu tam olarak nasıl açacağınız sizin bileceğiniz iştir. Güzel karşılanmak istiyorsanız veya kapının yüzünüze tam kapanmasını istemiyorsanız tavırlarınıza ve kararlarınıza dikkat edin.


Fazla insan bizim gibilere yüktür ta ki aklı başında kitleler olmadıkça.. Ruhu çekilmiş bir millet kimsenin bir işine yaramaz.

60 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Bilgilendirme

Bazı kişiler "insanların ilgisi kesildi kızmaya başladı" gibi şeyler aklına getirebilir. Aksine, bize ilgi çok arttı. Yorgunluğumuz da zaten ondan.. Yurtdışından dahi ilgi çok. Müslümanlar ve Türkler

Akılsızın yoldaşı akılsızdır..

Gerçekleri görmezden gel, milletin sorunlarına yabancı kal, kendine göre tatlı hayat kur; sonra da millete ayar çekeceğim diye uğraş. Müslümanların içinde öyle tayfalar oldu ki; dini kafalarına göre t

Eski Norveç şarkısı

"Who shall sing me, Into deathsleep sling me, When I on the path to Hel go, And this track I tread Is cold, so cold, so cold. I sought the songs, I sent the songs. Then the deepest well Gave me tears

bottom of page