top of page

Nibiru yaklaştıkça ruh halimiz de değişiyor





Bir arkadaşımız bana mesaj göndermiş. 1 haftayı geçkin süredir kulak çınlaması olduğunu ve seyrettiği bazı videolarda bunun Nibiru'nun Schumann Rezonansı ile alakalı olabileceğini seyrettiğini belirtmiş. Benim görüşümü sormuş.


Tabi sonradan edindiğim bilgi oldu ama ona yazdığım sırada bilmiyordum. 62 saatlik bir Schumann Rezonansı bilgi akışı kesintisi olmuş aynı günlerde. Böyle bir şey rezonansa devasa pikler meydana geldiğinde olur. Cihazlar ölçüm yapamazlar. O yüzden de "süper anormal" olarak boş grafik geçerler.


Böyle bir durumda kulak çınlamaları, psikolojik rahatsızlıklar, sinirlilik, öfke, mantık dışı karar alma, baş dönmesi, baş ağrısı gibi şeyler olabilir.


Kulak çınlaması bende uzun zamandır var ama son 1-2 haftalık süreçte bir sinirlilik, baş dönmesi, zihinsel bulanıklık gibi durumları yaşadım. Başkaları da yaşamış. Şu durumda bu durumların müsebbibi Nibiru da olabilir. Nibiru'nun elektromanyetik dalgaları ve frekansları bizi olumsuz etkiliyor.


Zamanla neler olduğunu göreceğiz. Bizi sanır gerektiren zamanlar bekliyor.



27 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Beğenmiyormuş bizi sivri

İnsanlara kendimizi beğendiremiyoruz. Hele bizi yeni tanıyıp araştırmaya başlayanlar hemen "yok senin cv'nde şunu gördüm, olmamış", "yok sen şunu yazmışsın, yerini bulmamış" diye yazıp duruyor. Kusura

Evrensel yenilebilirlik testi nedir?

Vahşi doğada kaybolmak veya mahsur kalmak ciddi bir iştir ve kendinize hayatta kalmak için en iyi şansı vermek için sağlam kararlar vermeniz gerekir. Ayrıca bazı temel vahşi hayatta kalma becerilerini

Berbat bir halde insanlar

Biz 30 yıldır "vatan", "millet", "devlet", "din", "tarih" anlatıyoruz ama zahmet edip dinlemiyorlar. Bir Arap çıkıyor "yok Osmanlı şöyle" , "yok Türkiye ne böyle" diye yayınlar yapıyor ama bizim geri

Bu websitede ve sosyal medya alanlarımızda yayınladığımız bilgiler ve belgeler kişisel görüşlerimizi, araştırmalarımızı, analizlerimizi ifade etmektedir. Başka kişileri, kurumları, kuruluşları bağlamamaktadır ve onlara ait görüşleri ifade etmemektedir. Anlattığımız ve sunduğumuz hiçbir şey size hiçbir şeyin garantisini vermez ve size ait sorumlulukların da hiçbirini üstlenmemekteyiz. Paylaşımlarımız bilgi verme amaçlıdır ve sizin kendi araştırmalarınızı yapmanız için ufkunuzu açma niteliğindedir.

©2023 Turkutopia Foundation International (Hungary, Finland, Kazakhstan)'a ait websitedir.

bottom of page