top of page

Pi Coin Madenciliği

Güncelleme tarihi: 24 Nis

Pi Network KYC onayı 14 milyona dayanmış. Ben daha yavaş gidiyor sanıyordum ama Yardımcım ve yoldaşım yeni rakamları bildirdi. 15 milyon olunca tamamdır. Pi muhtemelen 1 aya kadar açık sisteme geçer. O zaman Pi Coin ile alışveriş yapılabilir veya Pi Coin dolara çevrilebilir. İnternetteki spekülatif konuşanlara bakmayın. Yoğunluk fazla olduğu için KYC için biraz beklemeniz gerekebilir. Benimki 1 ayda onaylandı. Her gün düzenli kazım yapın. Mainnet Kontrol Listesindeki aşamaları takip edin ve Profil kısmını doğru doldurun. Profilinizde Facebook, E-Posta, Telefon gibi doğrulamaları yapın. Yeni kişileri Güvenlik Çemberinize eklemeye çalışın. Bir sürü insan zaten bu konuda aktif. Elinizde 1 Pi bile olsa bundan 3-5 ay sonra büyük nimet olacak görünüyor. Sistemi kuranlar ve yönetenler umutlu. Siz de gayret gösterin. Zaten kaybedecek bir şeyiniz yok, para yatırmıyorsunuz. Yeni dünyanın akışı böyle. Dünya dijital paraya doğru gidiyor. Biz de böyle olsun istemezdik ama yarın "keşke" demekten iyidir. Kendiniz için biraz gayrettar olun.


Sizi benim güvenlik çemberime eklememi ve sizin beni güvenlik çemberinize eklemenizi isterseniz: İsminizi-Soyisminizi, Telefon Numaranızı ve Pi Kullanıcı Adınızı bana gönderin ve benden de isteyin. Telefon rehberine kaydedip oradan ekleyeceğiz. Düzenli kazım yapacak ve yukarıdaki aşamaları halledecek olanlar iletişim kursunlar. Her şeye bahane bulacak olanlar yazmasın. Sistem böyle, yapacak bir şey yok. İstemiyorsanız da katılmayın.


Bitcoin, Etherium ve daha birçok dijital para ya da kripto para adıyla başlatılan uygulamaları görenleriniz mutlaka vardır. Milyonluk bilgisayar teçhizatı bağlayarak ve 24 saat çalıştırarak birkaç dijital para kazanmaya yönelik faaliyetlerdir. Aslına bakarsanız ben de çok anlamıyorum. Ancak dünya bu şekilde devam ederse de dijital paranın egemen olduğu bir dünya ile karşılaşacağız. O yüzden bugünden harekete geçmekte fayda vardır. Elimizde fırsat varken bir miktar dijital para sahibi olmamız avantajımıza olacaktır. Ahir Zaman için beklediğimiz olaylar hızla gerçekleşirse yapacak bir şey yok ancak bir miktar da zamanımız varsa bunu avantaja çevirmekte fayda vardır.


Pi Network sistemi üzerinden Coin yani Dijital Para kazımak için büyük teknolojik yatırım yapmanıza gerek yok. Bugünkü şartlarda diğerlerini kazımak için belki de 100000 dolarlık ciddi altyapı ve her ay belki 1000 dolar elektrik parası ödemeniz gerekecektir. Pi Coin kazımak için cep telefonunuz yeterlidir. 24 saatte bir "sayaç sıfırlandığı zaman" yeşil yıldırım ikonuna tıklayarak yeni 24 saatlik kazımanıza başlayacaksınız. Her gün belirli miktarda Pi Coin'i kazanacaksınız. Gayet kolay bir sistem. Üstelik bunda hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Her gün düzenli olarak kazım başlatmanız gerekiyor. Boşvercilik yapmayın zira boşverci olan hayatta hiçbir işi başaramaz. Biraz kararlı ve gayretli olun. Çocuklarınıza da iyi örnek olun. Siz boşverci olursanız çocuklarınız sizden beter olurlar.


Pi Coin ile ilgili yapmanız gerekenleri www.atalaryolu.com/pi-network sayfamızda anlattım. Resimlerle sayfanın en altında detaylı anlatımlar bulunuyor. Onları uygularsanız birkaç ay içerisinde KYC de yaparsınız.


İnternette bir sürü spekülatif söz dolaşıyor. Hiçbirine itibar etmeyin. Pi Network mucitleri bu sistemi "The Open Mainnet" denilen açık sisteme geçirip borsalara sokmayı amaçlıyor. Kendi açıklamalarına göre hazırlıklarını 2024 Haziran ayı için yapıyorlar. Bütün dünyada 50 milyon Pi Network katılımcısı ve 10 milyon KYC'si tamamlanmış öncü bulunuyor. Şu anda bu para borsada açık değil. Bazı Dijital Para borsalarında çeşitli rakamları söylüyorlar. 30 dolar, 50 dolar gibi.. Ancak bunların hepsi havada kalan sözlerdir. Zira henüz açık sistem değil ve dolar paritesi de yok. 1 Pi değeri şu anda 1 Pi. Bazı Pi avcıları başkalarının elinde Pi Coinleri satın almaya çalışıyor. Pi Network sisteminde Pi alım satımı şu anda yasak. Satarsanız 100 yıla kadar ceza alabilirsiniz. Yani 100 yıl Pi Network'e giremezsiniz, elinizdeki Pi Coinlere de el konulur. O yüzden herkes gibi bekleyeceksiniz. Youtube üzerinde Pi Coin'i karalayanlar var. Onlara da itibar etmeyin. Çünkü onlar diğer Dijital Paralara ciddi yatırım yapmış kişiler. Ellerindekinin değer kaybetmesini istemiyorlar.


Pi Network'üne / Ağına Giriş - Pi Dijital Para Birimi


Dijital para Pi, sıradan insanlar için ve onlar tarafından geliştirilen, telefonunuzla “maden çıkarabileceğiniz” (veya kazanabileceğiniz) yeni bir kripto para birimidir.

Kripto para birimleri, hükümetler veya bankalar tarafından değil, bir grup tarafından yönetilen ve korunan yeni bir dijital para birimidir. Artık para biriminin güvenliğine yardımcı olarak ve Pi'nin güvenilir ağını genişleterek Pi madenciliği yapabilir (veya kazanabilirsiniz). Çoğu kripto para biriminin (Bitcoin gibi) kullanımı zor olsa da. Ve sıradan vatandaşlar için erişim, Pi kripto para biriminin gücünü elinize alır.


Pi Dijital para birimi gerçek mi?


Pi dijital para birimi bir hile değildir. Bu, bir grup Stanford mezununun kripto para birimlerini halka daha erişilebilir hale getirme konusundaki samimi bir girişimidir.

Pı, her ikisi de Stanford'un blockchain kültürünün yaratılmasına katkıda bulunan iki Stanford doktora ve bir Stanford MBA tarafından yönetiliyor. Projenin başarılı olacağına söz veremeyiz. Ancak, Pı Network, en yüksek etik standartları korurken ortak özlemlerimizi gerçeğe dönüştürmek için elinden gelen her şeyi yapmayı taahhüt eder. Uygulamanın ana menüsündeki “Çekirdek Ekip” sekmesine giderek Pi Ağı hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz.


Pi Ağı nasıl çalışır? Ve nasıl Pı kazanabilirim?


Bu uygulama, Pi topluluğuna küçük şekillerde katkıda bulunarak Pi kazanmanıza yardımcı olur. Ne kadar çok katkıda bulunursanız o kadar çok Pı elde edersiniz.

Pi kazanmaya başlamak için her 24 saatte bir giriş yapın, ardından madenciliğe başlamak için yıldırım düğmesine basın. Madenciliğe başladıktan sonra güvenilir arkadaşlarınızı ve ailenizi gruba katılmaya davet ederek saatlik ücretinizi artıracaksınız. Üç günlük madencilikten sonra, ağın genel güvenliğine katkıda bulunan güvenlik çevrenizi genişleterek kazancınızı artıracaksınız. Ağın ilk üyelerinin, sonraki üyelerden daha hızlı bir şekilde benim olduğunu unutmayın.


Uygulamanın arka planda çalışmasını sağlamak zorunda mıyım?


Uygulamanızı benimkine açık tutmak zorunda değilsiniz. Pi'nin telefonunuzun çıkışı üzerinde hiçbir etkisi yoktur, belleğinizi boşaltmaz ve ağ verilerinizi kullanmaz. Ayrıca yıldırım düğmesine bastıktan sonra uygulamayı kapatabilir ve Pi dijital para birimini çıkarmaya devam edebilirsiniz.


Peki, cep telefonumuzun pilini veya verilerini kullanmadan kripto para birimini nasıl çıkarırız?


Pı ağı, birbirlerine güvenilir olarak kefil olan katılımcılar aracılığıyla defteri güvence altına alır. İşin kanıtı olarak kaynakları tüketmek yerine, Bitcoin gibi kripto para birimleri kullanır. Bu, kimin işlem yapmasına izin verildiğine karar veren birbirine bağlı bir "istihbarat çevreleri" sistemi oluşturur.


Bu yenilikçi yaklaşım, yerleşik sosyal ağlarınızdan hiçbir masraf, pil tüketimi ve küçük bir çevresel ayak izi olmadan yararlanarak telefonunuzda kripto para birimi çıkarmanızı sağlar. Daha kesin ve kapsamlı bir açıklama için Pi'nin Teknik incelemesinin teknik bölümünü okuyun.


Bugün Pi'nin değeri nedir?


Pi şu anda yaklaşık 0 dolar / euro / etc değerindedir., 2008'de Bitcoin'e eşdeğerdir. Pı'nin önemi, diğer ağ üyeleri tarafından sağlanan zaman, dikkat, ürünler ve hizmetler tarafından desteklenecektir.


Pi üyeleri, dikkatimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi paylaşılan bir para birimi etrafında toplayarak genellikle bankalara, teknoloji şirketlerine (örneğin Facebook, Amazon) ve diğer aracılara giden değerin bir kısmını yakalamayı umuyor.


Pi Network şu anda para birimini dağıtarak bu dijital para birimine ve pazara zemin hazırlıyor. Bir topluluk oluşturmak ve korunmasını sağlamak için teknolojiler geliştirmek.


Nasıl başlarım?


Telefonunuzda Çıkarabileceğiniz ilk dijital Para Birimi..

Ücretsiz, enerji tasarruflu mobil uygulamamızla bugün Pi cryptocurrency madenciliğine başlayın!


Bugün madenciliğe başlamak için mobil uygulamayı indirin! Şimdi katılın.

Paran sende kalsın! Madencilik Pi ücretsizdir. İhtiyacınız olan tek şey, ağdaki mevcut güvenilir bir üyeden gelen bir davettir. Davetiyeniz varsa aşağıdaki mobil uygulamayı indirebilirsiniz.



Pi Network ve Pi Coin hakkında daha fazla bilgi için: https://minepi.com/





1 Pi için hedeflenen karşılık burada yazıyor. Dolar cinsinden.





Pİ DÜNYASINDA NELER OLDUĞUNU TAKİP EDİN:


1 Pi için 300000 (üçyüzbin) dolar exchange oluşturmak için çabalayan iş insanları var. Siz de haberleri takip edin. Bakalım neler olacak..


Pi Coin ile ilgili haberleri takip etmek için:



Pi Coin ile alışverişe başlayan bir website / fiyatlara ve ürünlere bakın:



Pi Coin ile ilgili şuna da bir bakın :






 



Pİ NODE İLE İLGİLİ İLAVE BİLGİ:


Giriş: Pi Düğümü / Pi Node (Pi Network)


Bilgisayarınız ve Statik (Sabit) IP Adresiniz yoksa bu konuyla hiç ilgilenmeyin. Sadece cep telefonundan Pi kazımaya devam edin. Statik IP, internet servis sağlayıcınız tarafından ücret mukabili sunulan bir hizmettir. Ayrıca teknoloji ile aranız yoksa da bu konuya hiç girmeyin. Zira ona buna sorarak yapılacak bir şey değildir. Bilgisayarınız üzerinden Pi kazımanızı sağlayan bir olanaktır. Daha fazla bilgi istiyorsanız internetten araştırma yapınız.


Pi Düğümü (Pi Ağı) : Hepimizin bilmesi gerekenler?


Pi ekosistemindeki dördüncü konum, cep telefonları yerine dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda çalışan düğümdür. Pı Düğümleri, diğer blok zincirler gibi, dağıtılmış bir defterdeki işlemleri doğrulamaktan ve tüm düğümlerin yeni işlemlerin kaydedilme sırası üzerinde hemfikir olmasını sağlayarak dağıtılmış bir para birimini çalıştırmanın zorluklarını ele almaktan sorumlu olacaktır.


Bitcoin veya Ethereum gibi iş kanıtı kullanan düğümlerin aksine, Pi Düğümü bir Yıldız Konsensüs Protokolü tabanlı konsensüs algoritması (SCP) kullanır. Scp'deki düğümler güvenilen gruplar (çekirdek dilimleri) oluşturur ve yalnızca bu güvenilen düğümlerle yapılan işlemleri kabul eder. Pı mobil madencilerin güvenlik çevreleri (bkz. Pı SSS: Güvenlik çevreleri nelerdir?) Pı Düğümlerinin, paylaşılan defterdeki işlemleri kimin doğrulayıp doğrulayamayacağına karar vermek için çekirdek dilimleri oluşturmasına olanak tanıyan genel bir güven grafiği oluşturmak üzere birleştirin.

Diğer kripto girişimlerinin çoğundan farklı olarak, Pi Düğümü kullanıcı merkezli tasarım felsefesine bağlı kalacaktı. Sıradan vatandaşlar, kapsamlı teknik uzmanlığa sahip olmak yerine, bir masaüstü uygulamasını indirip bilgisayarlarına yükleyerek bir düğüm kurabileceklerdi. Öncüler, bu bilgisayar programını bilgisayarlarındaki düğüm yazılımını açmak/kapatmak için kullanabilir, bu da onları bir düğüm olarak kullanılabilir veya kullanılamaz hale getirebilir.


Test Ağını kurarken, Pı radikal ademi merkeziyetçilik yaklaşımına bağlı kalacaktır. Pı'nin düğüm programının blok zinciri kısmı, senaryo stres testinin daha hızlı yinelenmesini ve Pı Ağını ve küresel topluluğunun ihtiyaçlarını karşılamak için fikir birliği algoritmasının değiştirilmesini sağlamak için ilk Test Ağı sırasında merkezi bir katmana sahip olacaktır (Bkz.Bölüm – Test Ağı Yol Haritası). Pi Test Ağı ve son olarak, tamamen merkezi olmayan Ana Ağ, düğümün bu ilk sürümü kullanılarak oluşturulacaktır.


Düğüm arayüzü ve masaüstü Pi Uygulama arayüzü de düğümün bu sürümüne dahil edilmiştir. Öncüler, aşağıdaki bölümde açıklanan katılım düzeylerine göre iki arabirimi kullanabilir.


Herhangi bir mobil kullanıcı, node programını bilgisayarına indirebilir ve mobil uygulamayla aynı olan ve kullanıcıların Pi bakiyelerini kontrol etmelerini, medya içeriğini izlemelerini ve bilgisayarlarında Pi sohbetlerine katılmalarını sağlayan masaüstü Pi Uygulaması arayüzünü kullanabilir. Herhangi bir Öncü ayrıca bir Düğüm olmak için başvurabilir ve blok zinciri bileşenini düğüm arayüzü üzerinden oraya kurabilir.


Çekirdek Ekip, Seçim Aşamasında sistem güvenilirliğine ve bağlantıya dayalı olarak düğüm seçim kriterlerini kalibre edecektir (bkz.Bölüm – Testnet Haritası). Çekirdek Ekip tarafından bir düğüm seçildiğinde, Testnet'te düğüm görevi görmesine izin verilmeden önce kyc'yi geçmesi gerekir. Düğümler ve süpernotlar için seçim süreci hakkında daha fazla bilgiyi websitesinde bulabilirsiniz.

100 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Bilgilendirme

Bazı kişiler "insanların ilgisi kesildi kızmaya başladı" gibi şeyler aklına getirebilir. Aksine, bize ilgi çok arttı. Yorgunluğumuz da zaten ondan.. Yurtdışından dahi ilgi çok. Müslümanlar ve Türkler

Akılsızın yoldaşı akılsızdır..

Gerçekleri görmezden gel, milletin sorunlarına yabancı kal, kendine göre tatlı hayat kur; sonra da millete ayar çekeceğim diye uğraş. Müslümanların içinde öyle tayfalar oldu ki; dini kafalarına göre t

Eski Norveç şarkısı

"Who shall sing me, Into deathsleep sling me, When I on the path to Hel go, And this track I tread Is cold, so cold, so cold. I sought the songs, I sent the songs. Then the deepest well Gave me tears

bottom of page