top of page

Geç olmadan anlayın




Bana kızabilirsiniz ancak sonuna kadar okuyun. Bunlar sizin için. Sizin alamadığınız riskleri alanlar, sizin yaşamak istediğiniz hayatı yaşıyorlar. Ayakta durabiliyorsunuz ancak şu anda hastasınız. Vücudunuz yavaş yavaş tükeniyor. Son ana geldiğinizde iş işten geçmiş olacak.


Sadece Türkiye'deki değil, yurtdışındaki Türklere ve hatta bütün Müslüman Dünyası'na sesleniyorum. Yazdıklarımı iyi okuyun. Zira zaman artık çok daraldı. Sen sağlıklı ve maddeten güçlü olmazsan gelirler senin ülkeni dahi altından çekip alırlar.Bugün basit düşünüp hareket edersen yarın elindeki her şeyi yitirirsin.



Neler oluyor?


Dünya artık sonuna doğru ilerliyor. Bizim milletimiz ehl-i dünya olmul


1. Nibiru ile Dünya arasındaki mesafe 224 milyon km azaldı. Patlamayan birkaç volkan kaldı ve Avrupa'da bile depremler oluyor. Akdeniz'de yeni volkanlar ortaya çıktı ve Ege'de Kolombus Volkanı patladı.


2. Önceki 1 yılı çok ağır ve 6 yılı da hafifleyerek gidecek olan kuraklık yılları bu yaz başlıyor. Türkiye'nin büyük tarım üreticileriyle görüşüyorum. Bu durumu onlar da onaylıyor. Rusya'ya ve Ukrayna'ya veya Afrika'ya gıda olarak güvenenler yakında oraların kuraklıktan perişan oluşlarını izleyecekler.


3. Küreselciler bu yaz bütün güçleriyle kölelik sistemini getiriyor ve yeni bir oyun (sağlık üzerine) ile bizi evlere kapatacaklar. Bu yazdan itibaren hiperenflasyon ve ürün kıtlığı sürecine giriyoruz.


4. Hastalıkların türü ve gücü artıyor. Sessiz sedasız ölüp gidenler çok arttı. Küçücük çocuklar ve bebekler dahi artık ölümle burun buruna yaşıyorlar.


5. Küreselcilerin ülkemizdeki uzantıları "insansız yaşam" ve "Yeni Dünya Düzeni" deyip duruyorlar. Yani Türkler bu ülkede ve bu dünyada istenmiyor. Siz onlara benzeseniz ve hizmet etseniz de onlar sizin kim olduğunuzu unutmazlar.



Bizim milletimiz ne yapıyor?


Boş çene, kaynakları boşa tüketme, kadercilik, bahanelere sığınma, daha çok kazanma gibi şeylerle uğraşıyorlar. Ancak artık ölüm kalım savaşı verdiğimizi ve gidişatımızın ahiretteki durumumuzu da kökten etkileyeceğini bir türlü anlamıyorlar. Küreselcilere uyarak ve yaşamları için umursamaz kalarak cehenneme koşarak gidiyorlar. Biz kendimizi yırtıyoruz harekete geçin diye.. Her şey bizden bekleniyor. Bilgiyi biz getireceğiz, araştırmayı biz yapacağız, hazırlığı biz yapacağız, gayreti biz göstereceğiz; başkaları da gelip hazıra konacaklar herhalde.. Biz insanlara insaflı davranıp elimizdekileri bölüşmek istesek bile hastalıklardan ötürü sizin ömrünüz vefa etmeyecek. Sıvı olsun ya da olmasın; vücudunuz öyle bir grafen ve ağır metal yüklü ki.. Bunları temizlemeden ne bugün ne de yarın sağlıklı olmanız mümkün değil. Milletimizden bir kesimin asabiyeti artıyor ve bir kesimin sesi çıkmıyor. Neler olduğunu hiç düşündünüz mü? Sıvılardan kaynaklanıyor. Bazı insanlar sokaklarda çırılçıplak dolaşıyorlar. O durumlar da sıvıdan kaynaklı. Yarın size de böyle şeyler olursa ne yapacaksınız? Sevdiklerinize veya kendinize zarar verirseniz? Kuru dua ile böyle şeyleri durduramazsınız. Akıllı, bilinçli, gayretli olmanız gerekir. Karşıdan izlemekle ve günü geçiştirmekle hiçbir şey elde edemezsiniz. Her şeyin daha kötüye gitmesi için zamanı boşa harcarsınız. Anlatmaktan dilimizde tüy bitti.


1. Para istifliyor veya mal peşinde koşuyor. Geleceğine ve hele ki yaklaşmakta olan fırtınalı ve yıkıcı zamanlara hiç hazırlık yapmıyor.


2. Seçimi kim kazanacak diye bekliyor. Çünkü birçok insan sırtını belirli yerlere dayamış. "Aman güvendiğim yerler yıkılır mı" diye endişe içindeler. Karşı taraf ta yine "acaba biz başa geçemeyecek miyiz" diye endişe içinde. Dünya yıkılsa umurlarında değil.


3. Onca hastalık türemesine rağmen "ben kendimi nasıl kurtarırım, vücudumda biriken toksinleri nasıl atarım, kötü zamanlar için kenara biraz ürünü nasıl koyarım, ekonomik zorlukların geldiği şu zamanda kendime nasıl alternatif bir yol çizerim" diye düşünmüyor. Biz türlü çözüm yolları göstermemize rağmen hiç aldırış etmiyorlar. Herkeste bir bahane var.


4. Lafa gelince "biz de hazırlıkçıyız" ve "biz sizi destekliyoruz" deniliyor ama iş çözüm için çaba sarf etmede, mücadeleye destek vermede, kötü zamanlara hazırlanmada ortada kimse yok. Bunları da benim için yapın demiyorum. Siz kendiniz için yapacaksınız. Bana verdiğiniz destek yine dönüp size gelecek. Ama hala farkına varamadınız. Samimiyet, iyi niyet ve gayret yok. Bahane ve mazeret çok.


5. Şu çalışmaları milyon dolar verseniz size vermezler. Neden? Müslümansınız ve Türksünüz. Siz bunları inkar etseniz bile onların aklında.. Son 3 yılda insanlığı getirdikleri hale bakın. Eğer alternatif yolunu yoksa önümüzdeki her yılda hayatta kalma şansınız % 30 azalıyor. Hadi diyelim paranı çok. Şu çalışmalar gibisini yapan başka birisi var mı?


6. Birçok insan son anı bekliyor. Son an geldiğinde beni bulamazsınız. Artık herkes kendi kaderine doğru ilerliyor olacaktır. Bana iletişim kanalları ile ulaşmanız mümkün olamaz. Rahat zamanınızda çözüm yolu üretin ve gayret edin.


7. Sağlıklı ürünlerden ve uzun ömürlü gıdalardan kenara koyun. Zira önümüzdeki yıl para verseniz dahi birçok şeyi bulamayacaksınız. Vücudunuz toksin yükünü kaldıramayacak ve bağışıklık sisteminiz çökecek. Günümüzde bile insanların % 80'inden fazlasının bağışıklık sistemi kötü ve % 60'ından fazlasının bağırsak sorunları var. Bunları bugün düzeltmezseniz yarın hiç baş edemezsiniz. Az çok uzun ömürlü gıda da kenara koymazsanız aç kalırsınız.


Manager'ımız Funda Yüksel Hanım çok iyi bir insan ve işinde de çok iyi. Başarılarının devamını dileriz. Örnek bir insan kendisi. Gayrettar olmakta tanıdığım insanlar içerisinde en iyi olan insan. Her ne işi elinize alırsanız alın sonuna kadar gayretinizi gösterin. Funda Hanım'ı örnek alın. Benim bir ordum olsa kendisini direkt Paşa yapardım. Bir orduyu bile yönetebilecek ve işini hakkıyla yapabilecek bir insan. Pasif Kaydı olup ta bekleyen insanlar Funda Hanım'ın rehberliğini dikkate alsınlar. Zira zaman aleyhlerine işliyor. Bahanelerin de iki cihanda hiçbir anlamı yok.


8. Artık daha atik, daha saldırgan, daha gayretli olmanızın zamanıdır. Kendinize alternatif ve helal kazanç yolları bulmalısınız. Onun için de atılmalısınız. Çevrenizdekilerin keyfini beklemeyeceksiniz. Onlara elinizdekilerin faydalarını ve artık hayati önem taşıdığını anlatacaksınız. Sağlıklı ürünlerden bahsediyorum. Siz kendi keyfinizi ve çevrenizdekilerin keyfini beklerseniz bin yıl geçse de hiçbir şey yapamazsınız. Çevrenizden bir halt olmuyorsa internetten veya sosyal yaşamda insanlarla tanışın. Eğitimleri alın ve ona göre hareket edin. Otur otur nereye kadar? Kıyameti mi bekliyorsunuz?


9. Küreselci sıvısı olduysanız yan etkilerini ve size hangi etkileri yaptığını bilmelisiniz. Kalp damar hastalıkları, gen bozulmaları, deri hastalıkları, tümör, kanser, barsak hastalıkları, kan hücrelerinin bozulması, organ yetmezliği, cinsel fonksiyon yetmezliği, cinsiyet değiştirme arzusu, üreme sistemi hastalıkları, bebeklere geçen hastalıklar, solunum hastalıkları ve daha neler neler.. Biz delilli ispatlı araştırmalarımızda 30'a yakın kategoride 5000'den fazla türde yan etki yaptığını öğrendik. Size normal bir hastalık gibi görünen şeyler aslında sıvıların yan etkileri. Sıvıların artıklarını vücudunuzdan temizlemeniz için en önemli materyaller bizim size sunduğumuz sağlıklı ürünlerdir. Bazı araştırmacılar sıvı olanların 10 yıl içinde öleceklerini söylüyorlar. Gayretsiz geçirdiğiniz her yıl yaşamınızın % 10'unu sizden çalıyor.





760 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Genel Bilgilendirme

Kıymetli arkadaşlar.. 30 yıldır Komplo Teorileri, Ahir Zaman, Gerçek Dünya Tarihi, Gerçek Türk Tarihi, Gerçek Türkoloji, Geleneksel Şifa Yöntemleri, Alternatif Şifa Yöntemleri, Biyorezonans, Biyoenerj

Her gün Pi kazıyın, karlı çıkarsınız

Her gün Pi kazımayı unutmayın. Yeşil tuşa basın ve reklamı izleyin. 1 Bitcoin şu anda 66000 dolar. Yarın Pi'nin daha değerli olabileceğini unutmayın. Siz kazançlı çıkarsınız, bize ciddi bir katkınız o

bottom of page