top of page

Hayatı İdame Paketi - Hazırlıkçılığa Başlangıç

Güncelleme tarihi: 17 Nis



24 Haziran 2024 itibariyle sosyal medya paylaşımları, bize ait dijital yayınlara erişim ve oba katılımları sonlandırılıyor. Yoldaşımız ve dostumuz olanlara "istedikleri taktirde" bilgi paylaşımları devam edecektir. 24 Haziran'dan sonra yayın edinme ve oba katılımı taleplerinde ilgili kişi "müsaade edilirse" Bülent Abdullah Turgut ile yaşadığı şehirde yüzyüze görüşme yapacak ve gerekli şartları yerine getiriyorsa talebi kabul edilecektir. Bunun haricindeki taleplerde Kun-Bil Toplumu Avrupa ve Asya Temsilcileri ile görüşülecek, eğer onlar kabul ederlerse ve kişi gerekli şartları yerine getirirse, Kun-Bil Eğitim Kurumlarına hatırı sayılır da bir bağış yaparsa o kişinin talebi kabul edilecektir. Bundan sonraki süreçte koşullar biraz daha ağırlaştırılıyor. Zaten aklı başında ve gayretli kesime belirli bir oranda donatım yapıldı. Artık kimseyle bu konularda tartışmaya girilmeyecek ve insanlar iknaya çalışılmayacaktır. Websitemizin blog alanında ve sosyal medya alanlarımızda yeterinden fazla bilgi ve belge bulunmaktadır. Ömrünü keyfe harcayan insanlarla gideceğimiz yol yoktur. Sosyal medya hesaplarımız açık kalabilir ancak paylaşım yapılmayacaktır.


Ahir Zamanın ağırlığı artık üzerimize çöküyor. Savaşlar, gerçek salgınlar. Tarık Yıldızı'nın gelişi, milletlerin tükenişi ve yok oluşu, devasa afetler ve felaketler, nükleer sızıntılar, ürün kıtlığı, hiper enflasyon, Gog Magog Savaşı, Kabbalist Siyon Devleti hedefi, akıl dışı Küreselci projeleri, kendini ilah zannedenler, popülizm ile ömrünü boşa harcayan nesiller, tarım ve hayvancılığın ölüşü, Chemtrails zehirlemeleri, gerçekleri bilenlerin susması, Küreselcilerden korkanların onlara iman ve biat etmesi, bilgi kirliliği ve bilgi saptırma, teknoloji ve bilim ile insan neslini yok etme, yalancı medya, vs. pek çok kötü şey meydana geliyor. Öyle bir zaman geliyor ki; insanlar yerleşim yerlerinde yaşayamayacak ve kırsalda münzevi ve göçer yaşamak zorunda kalacaklar. İşte böyle durumlar baş göstermeden neyi nasıl yapacağınızı öğrenin ve güvenebileceğiniz insanların da olacağı acil durum kamp yapılarına katılın.


Hazırlıkçı olarak zor zamanlarda gerekli bilgilere sahip olmanız için temel olarak gerekli kitaplar, dokümanlar ve dijital yayınlar paketi.. Yayınları edinerek hazırlık yapmak üzere iyi bir başlangıç yaparsınız. Kısa sürede büyük bir yol alırsınız. Avantajlı edinmek için acele edin.


Şunlardan ne kadarına hakimsiniz ve hazırlıklısınız? Birden her şey kaosa dönse bugünkü kadar rahat olabilecek misiniz? Kaotik durumlarda neyi nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? Rahat zamanda "Allah bizi korur", "ölür kurtuluruz", "her şey olacağına varır" demek kolaydır. Ama ölmez de sürünürseniz ne olacak? Medet umduğunuz yerler de sizin hakkınızdan gelmek için uğraşıyorsa ve sizin can emniyetinizi umursamıyorsa ne olacak? İyi niyetli olsalar bile kendi canlarını düşündükleri kaotik zamanlarda size ne kadar yardım edebileceklerini düşünüyorsunuz? Afetlerde yardım ekipleri en fazla % 2'lik bir nüfusa yardımcı olabiliyor. Onda da ne kadar başarılı olduklarına bakmak gerekir. Çünkü yokluk içinde uğraşıyorlar. Aklınızı başınıza bugünden alın yoksa yarın çok geç olur. Kaotik süreçler olduğunda kimseden size yardım eli uzanmaz. Bir başınıza kaldığınızda kafanızı duvarlara vurursunuz.


  1. Acil durumlarda çantanızı alıp kaçma

  2. Yavaş gelişen tehlikelere hazırlanma

  3. Alametleriyle gelişen tehlikelere ve tehditlere karşı tedbir alma

  4. Afet durumlarında acil hareket etme ve birleşme

  5. Acil durumlar için Hareket Planı oluşturma


Aşağıdakilerin hepsini bir arada edinebilirsiniz. Böylece vakit kaybetmezsiniz.


- Türkiye Kurtuluş Rehberi Kitabı (İki Yolla Edinebilirsiniz: 1. Flora Kitap websitesi üzerinden satın alabilirsiniz 2. İmzalı kitabı bizden alabilirsiniz ki oba katılımlarında size % 25 ilave avantaj sağlar)

- Ahir Zaman Rehberi E-Kitabı / Dijital Yayın

- Şehrinize Ait Güvenli Alan Haritası / Dijital Yayın

- Şehir Kurtuluş Rehberleri (Listede Olanlardan) E-Kitapları / Dijital Yayın

- Şehir Karaları Su Basması Harita Seti (Listede Olanlardan) / Dijital Yayın

- Temel Hazırlıkçı Doküman Seti / Dijital Yayın


Danışmanlık / Bilgi Verme:


Bundan sonraki süreçte birçok bilgi internet görüşmesi ya da yüzyüze görüşme şeklinde verilecektir. Bilgi almak ise eskisi kadar kolay olmacaktır.


- Nibiru hakkında genel bilgiler

- Nibiru ile ilgili gelişmelerin değerlendirilmesi

- Nibiru gelişi sürecinde tedbir için tavsiyeler

- Güvenli alanlarda yerleşim için tavsiyeler




Başvuru:




145 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Ekmek

bottom of page