top of page

Önyargılarınızdan önce..

Güncelleme tarihi: 22 Nis





Benim akademik alanlarım Biyoloji, Tarih ve Türkoloji. Ancak bilimle, dini ilimlerle ve kültürle ilgilenen bir insanın bir veya birkaç bilim dalı ile kalması mümkün değildir. Ortaçağ'ın gerçek ve namlı Türk-İslam alimlerine bakarsanız hemen hepsi en az 7-8 bilim dalında veya dini ilimde uzmanlaşmışlardır. İbn-i Sina; Şifacılık başta olmak üzere Felsefe, Mantık, Matematik, Astronomi gibi alanlarla da ilgilenmiştir. Bilim veya dini ilim belirli milletlere, belirli okullara, belirli merkezlere bağımlı şeyler değildir. Bilgi, ona sahip çıkanındır. Okullar size diploma verir ki o diplomaların da nitelik yönünden insanlığa bir faydası yoktur. Okula giderek kaba cehaletinizin % 2'sini anca giderebilirsiniz. O da okuduğunuz okul sizin milli örfüne ve töresine, ortak aklına, medeniyet anlayışına uygun ise ve çok iyi bir eğitim sistemine sahip ise.. Kaba cehaletin % 98'sini siz bireysel çabalarınızla kendinizi okuyarak, araştırarak, tefekkür ederek, uygulayarak, analiz yaparak geliştirmeniz ile giderebilirsiniz. Bir de ince cehalet vardır ki; bunu çoğu ordünaryüs bile bilmez ve anlamaz. Allah'ın keşif ve ilham ile insana özel olarak bildirip görüşünü genişletmesi ile olur. İnce cehalet derin bir konudur ve anlatması uzundur.


Ben de çocukluğumdan beri öğrenmeye meraklıydım. Bu merakı okuyarak gidermeye çalıştım. Yeri geldi 1 günde 7-8 kitap okudum. Çoğu insanın günde 1 sayfa anca okuyabildiği bir zamanda zeka ve teknik faktörlerini kullanarak çok daha fazla yazıyı kırsa sürede okuyabildim. Eskiden beri aynı anda en az 5-6 işi aynı anda planlama ve aynı gün içerisinde halletme becerisine de sahip oldum. Bunlar gerçekten yorucudur. Günde 2 saat uyku ile 20-25 yılım geçti. 1 hafta yatak yüzü görmediğim çok oldu. Başkaları keyfine bakarken ben kendimi geliştirmekle meşguldüm.


Bir konuda fikir yürütmeden önce onun bilimsel ya da dini ilmi alanında en az 300 kitap okumuş olmayı prensip edinirim. Yani bir konu ile ilgileniyorsam o konu hakkında en az orta seviyede bilgi sahibiyim demektir. Birçok insanın yaptığı gibi sadece kendi kanaatimi söyleyip bilgiçlik taslamam.


2020-2023 yılları arasında milletime güncel konular, Ahir Zaman, genel kültür, Şifa, Astronomi ve Nibiru, Komplo Teorileri gibi alanlarda bilgiler verdim. Sosyal medyadaki hesaplarımda 50000+ paylaşım yaptım. Websitelerimideki blog alanlarımda binlerce makale ve analiz yazısı paylaştım. 3 yıl içerisinde ekibimle birlikte 60000+ sayfa bilgi dosyasını ücretsiz paylaştım. Binlerce sayfa tercüme yaptık ve patent inceledik. Tabi ki yine kıymetimiz bilinmedi.


2 tane website açtım: Birincisi Dünya Koruma İttifakı ve öteki Atalar Yolu. Kurtuluş Rehberi kitabımı çıkarttıktan sonra ise aynı isimle bir websitesi daha açtım.


Dünya Koruma İttifakı: Orman, İnsanlık, Su, Doğa, Gıda ve Toprak ile ilgili sorunları araştırmak ve çözüm yolları üretmek üzere Sivil İnisiyatif Platformu'dur. Binlerce insan başvurdu ancak kimse ciddi sorumluluk almak istemedi. En çok duyduğum söz ise "ben sizi dışarıdan destekleyeyim" oldu. Kimse elini taşın altına sokmak istemedi. Maalesef insanlar çok korkak ve bencil yaşıyor. DKİ websitesini 2 yıl önce kapattım.


Atalar Yolu: Türk atalarının izlediği yolu da izleyerek mevcut sorunlara ve Ahir Zamanın getirdiği kaotik sorunlara çözüm üretebilmek adına açtığım websitedir. Sadece sorunları anlatan değil, sorunlara çözümler de düşünen bir insan olduğumu gösterdim. Tabi ki bencil, keyfine düşkün, umursamaz insanlar çalışmalarımı baltalamaya çalıştı ve beni anlamadı. Belirli bir kesim insana ulaşabildik. Ancak yurtdışında çok daha fazla insana yol gösterdik ve onları yoldaşımız yaptık.

Nibiru konusuna gelirsek..





Ahir Zamanda meydana gelecek olayların ilki "Güneş'in batıdan doğması"dır. Bunun olabilmesi için Tarık Yıldızı gibi bir faktörün Dünya kutuplarının yer değişimine yol açması gerekmektedir. Bu konuları daha evvel çok kere anlattım. Tarık Yıldızı'nın adı Kuran'daki Tarık Suresi'nde ve bir Hadiste gezegen isimleri sayılırken geçmektedir.

Tarık Yıldızı'nın dünya tarihi boyunca farklı medeniyetlerce anılmış farklı isimleri bulunmaktadır. Bunların hepsinin aynı gezegeni kast ettiğini 5-6 ayrı özelliğinden dolayı biliyorum.


Tarık Yıldızı'nın en dikkat çeken özellikleri şu ikisidir:


1. Tanrısal / ruhani özelliği olması

2. Dünyaya yıkım getirmesi


En bilinen isimleri şöyledir:


Hristiyanlar: Pelin (Wormwood), İsa Yıldızı

Yahudiler: Yakup Yıldızı

Sümerler: Neberu / Nibiru

Yunanlılar: Nemesis Kızılı

Müslümanlar: Tarık Yıldızı / Gezegeni

Modern Astronomi: Planet X, Planet 9, Planet 10, Planet 11, Planet 12

Latin Amerikalılar: Hercolubus


Tarık Yıldızı ve onun yıkıcılığı hakkında en çok bahsedilen kaynaklar şunlardır:


1. Naim bin Hammad: El Fitten Hadis Kitabı

2. Hz.Ali'nin El Beyan Hutbesi

3. İncil

4. Kolbrin İncili

5. Enok'un Kitabı


Modern Astronomi bunu kabul ediyor mu?


1. Küreselci yapıları insanlığın sonunu getirmeye uğraşıyor, Tarık gibi yıkıcı bir yapı geliyorken neden insanları uyandırsın? Adamlar zaten "Nüfus Azaltma Projesi" uyguluyorlar. İnsanlığa siyaset, bilim ve teknoloji alanlarında sürekli yalanlar söylüyorlar. İnsanlığın uyanışını istemezler. Üstelik "Nibiru geliyor" deseler kurdukları küresel sistem bir anda çöker. Kimse parasını bankada veya borsada tutmaz. Adamlar sonuna kadar dünyayı sömürmenin peşindeler.


2. 1980'li yıllarda NASA ve ESA bu yıldıza isim vermek için birbirlerine girdiler. NASA kazandı ve kendi kod ismini verdi. Ancak diğer uzay merkezleri de kendi kod isimlerini vermeye başladı.


3. 1980'lerde birçok gazetede ve bilim dergisinde bu yıldızdan bahsettiler. Nibiru adıyla araştırma yaparsanız bulursunuz. Zamanın coşkusuyla pek çok yayın yapılmasına karşın sonradan bu yayınlar da kaldırtıldı.


4. Nibiru konusunda en çok teknik araştırmayı yapan Astronom Carlos Munoz Ferrada NASA tarafından davet edildi ancak kendisi bu daveti kabul etmedi. NASA'nın örtbas peşinde olduğunu anladı. Ferrada öldükten sonra NASA onun kitaplarını toplattı ve internetteki birçok yayınını da kaldırttı.


5. Nibiru hakkında ciddi araştırmalar ve yayınlar yapan hemen herkes bir anda ölüverdi. Hiçbir şeyleri yokken birkaç gün içinde kanser ilan edilip ölümü örtbas edilenler bile var. Nibiru ile ciddi yayınlar yapan herkesi öldürtüyorlar. Yabancı kaynaklardan araştırırsanız bulursunuz.


6. Modern bilim adamları kendilerinin belirlediği basmakalıp bilimsel anlatımları ve kavramları egale edebilecek hiçbir şeyi kabul etmezler. Çünkü onların ekmek kapısını ellerinden alabilecek sıradışı herşey onların düşmanıdır. O yüzden onlardan resmi kabul beklemeyin. Bütün bilim dallarında aynı şey vardır. Bugün ders kitaplarında anlatılan tarih gerçek tarih midir? Kesinlikle değildir. Ancak tarihçiler onların koltuklarını sarsabilecek ve ekmeklerinden edebilecek her türlü aykırı düşünceye tahammül göstermezler. Küreselciler onlara neyi nasıl öğrettiyse onlar öyle devam ederler.


Astronomi, Nibiru ve ben


Sırf kendinizi akıllı ve modern zihniyetli göstermek adına binlerce yıl atalarınızın çarpıştığı ve bugün şekil değiştirerek karşınıza çıktığı Küreselcilere inanmak istiyorsanız yolunuz açık olsun, bizimle işiniz yoktur. Ölseniz bile siz yolunuzdan dönmezsiniz çünkü kalp gözünün tamamen kapalıdır. Kıyamet, Ahir Zaman, Hadisler ve diğer konular sizin umrunuzda bile değildir. Siz de bizim umrumuzda değilsiniz. O yüzden de herkes kendi yolundan devam etsin.


Bu yıldız hakkında ilk defa 2019 yılında bir arkadaşımın anlattıkları ile bilgi sahibi oldum. Bana biraz bilgi ve birkaç isim verdi. Neyin ne olduğunu çözmem 2 ayımı aldı. Karışık ve zor bir konuydu. Doğru bilgilerle yanlış ve uydurma olanları ayırmam da gerekiyordu. Sadece Nibiru'yu daha iyi anlamak için Astronomi alanında İngilizce 400 civarında kitap ve binlerce makale okudum. Tarih boyunca medeniyet katmanlarını 8 farklı dilde inceledim ve bu yıldız hakkında anlatılanlara baktım, 2 tb'ten fazla yazılı ve görsel materyal arşivledim, 6000 sayfadan fazla not tuttum. Bütün bunları da 3 yıl içerisinde yaptım. Dijital formatta 900 sayfalık kitabı Yardımcımla birlikte oluşturduk. Binlerce görseli, analizi, yorumu, bilgiyi, haberi websitemin blog alanında ve sosyal medya hesaplarımda paylaştım.


Carlos Munoz Ferrada "o geldiğinde bilinen bütün fizik ve Astronomi kurallarını yerle bir edecek" demişti. Kuran'da Tarık Suresi'nde de "sen ne bileceksin onu" diye başlıyor. Yani bu yıldız sıradışı bir yapıdır. Hem Kuasar Sistemidir, hem Gezegen Kompleksidir, hem Mini Galaktik Sistemdir, hem Kuyruklu Yıldızdır, hem de Güneş Sistemi'nin ötegezegenidir.


Son 3 yıldır 50 civarında bilimsel data analizi, görsel gelişmeler, gökyüzü anomalileri, Kozmik Enerji birikimleri ile de açıklamalar yaptım. Bu kadar çok veriyi inceleyen ve detaylı açıklamalar yapabilen ikinci bir kişi daha yoktur.


Siz ister inanın ister inanmayın Tarık Yıldızı bir gerçek ve biz onunla yüzleşeceğiz. Onun ilk sayhasının duyulmasından itibaren 7-8 ay içerisinde her şey olup bitmiş olacaktır. Sosyal medya alanlarımda, websitelerimin blog alanlarında, Youtube Kanalımdaki videolarda çok fazla bilgi paylaştım. Açıp onlara bakarsınız. Hiçbir şeye bakmadan kafanıza göre yorum yazarsanız da sizi engellerim. Benim alanlarım önüne gelenin kendi iç çöplüğünü boşaltacağı yerler değildir. Sosyal medyayı sosyalleşme amaçlı değil bilgi paylaşımı amaçlı kullanıyorum. O yüzden yazıp çizdiğinize dikkat edin. Yorum yapmış olmanız bir şeyi değiştirmez. Sizi engellerim ve yorumunuzu da silerim. Bu kadar basit.. Üstüne bir de cahil ve ahmak damgası yersiniz. Bunu alenen söylemem ve yazmam ama aklımdan geçiririm. 1-2 yaşımdan beri gördüğüm ve işittiğim her şeyi hatırlama gibi bir durumum vardır. Kolay beri de unutmam. Başkalarının ne düşündüğü ya da ne söylediği beni ilgilendirmiyor. Kendi araştırmalarıma bakarım. Kaynaklarımın hepsini de tek tek açıkladım ve açıklarım. Yani hiçbir şeyi saklamıyorum. Yerli ve yabancı pek çok insan benden aldığı bilgileri kullanıyor. Kendi kafalarına göre bir şeyler de uydurup benimkilere ekleyip yayınlıyorlar. Websitemin ekran görüntüsünü alıp üstüne yazı yazarak yayın yapan internet fenomenleri bile var.


Türlü önyargılarla, sağdan soldan duyduğu bilgilerle, yalan yanlış aktarımlarla, Küreselci trollüğü yaparak benim sosyal medya alanlarıma gelerek saldıranlar çok oluyor. Her biri ile tek tek uğraşamıyorum. Bunun üstüne bir de onca paylaşımımdan hiçbirine bakmayarak kendisi için açıklama ve ikna bekleyen kişiler de çıkıyor. Bizim böyle şeylerle uğraşacak vaktimiz yoktur. İnternetteki yayınlarımızda fazlasıyla bilgi ve belge vardır. Siz okumaya ve izlemeye tembellik ediyorsunuz diye biz oturup her bir insana ayrı ayrı izah yapmak zorunda da değiliz. Böyle bir görevimiz ve amacımız yoktur. İnanmıyorsanız da sizin bileceğiniz iştir, bizi ilgilendirmiyor. Sizin anlattığınız garip gureba şeylere bizim itibar göstermemizi bekliyorsanız yanılırsınız.


Bir sürü basılı ve dijital kitap, araştırma ve analiz dosyası, acil durum kamp çalışması hazırladık. İstifade edesiniz diye bunları sunduk. Hiçbir şey okumadan hiçbir şey de öğrenemezsiniz. Biz onca gayreti sarf ettik ama sizde gayret yok. Sonra da bize türlü bahaneler bulup saldıranlar oluyor. Hem gelip bizden bilgi çalıyorlar ve hem de bize saldırıp kendilerini tatmine uğraşıyorlar. Allah akıl fikir versin! Doğru uğraşlar peşinde olan bir insanı maddeten ve manen destekleyeceğiniz yere köstek olun. Ondan sonra Küreselcilerin önünüze getirdiği adı Türk adı ama kendi çoktan Küreselci uşağı olmuş ya da bizatihi kendisi yabancı olan imajı parlak tipleri alkışlarsınız.. Kendi değerlerinizi yok edin, yabancıları ve yabancılaşmışları bağrınıza basın. Sonra da "neden dünya böyle" diye söylenip durun. Sizin kabahatiniz.. Düşmanlarınızı kendi elinizle meydana getiriyorsunuz ve besliyorsunuz..


Uyarılar


Yazdıklarım herkese yönelik değildir. İyi, saygılı ve samimi insanları tenzih ederim.


Yaptığım yayınlar ortalama zeka seviyesi IQ 130 ve üzeri, +18 ve -60 yaş aralığında, yılda en az 10-15 kitap okuyan, gelişime açık, bilgi öğrenmeyi seven, Ahir Zamanı idrak eden veya etmek isteyen, gayretli, kaderci olmayan yani her şeyi Allah'a havale etmeyen, umursamaz olmayan, vasatın en az bir tık üzerinde karaktere ve niteliğe sahip insanlar içindir. Bunun altındaki insanlar bizi anlayamaz. Herkes kendi seviyesini bilir. Vasat durumda olan insanlar beni takip etmesin. Herkese hitap etmediğimi binlerce kere söyledim. İnsanlar kendilerinde bir seviye olduğuna inanıp geliyorlar ama kısa sürede patlıyorlar. Ondan sonra bize saldırıyorlar. Meyve veren ağaç taşlanır da siz seviyenizi daha da düşürüyorsunuz, size yazık. Biz % 2'lik bir nüfusa hitap ediyoruz. Geriye kalanı zaten kendi hayal dünyasında boğuluyor.


Ahir Zaman, Apocalypse, Nibiru'nun Dünya'yı yıkacak olması, Komplo Teorileri, Kıyamet gibi konular özel ilgi alanımdır ve yayınlarımın bir bölümünde bunlardan bahsediyorum. Haliyle yüksek oranda ölümden, sıkıntıdan ve beladan bahsediyorum. Hadisleri, Kuran'ı, medeniyetlerin anlattıklarını, tarihin anlattıklarını referans alıyorum. "Ben bunlardan korkuyorum" diyen kişi beni takip etmesin. Siz korkuyorsunuz diye biz ilgi alanımızı terk edecek değiliz. Siz korktuğunuz yeri terk edeceksiniz. Takip ediyorsanız da mızmızlanmayın. Günah işlerken, onca kötü şey olup dururken sessiz kalırken, keyfince yaşayıp giderken hiçbir şeyden korkmazsınız ama lafta bizim anlattıklarımızdan korkarsınız. İkiyüzlülük ve yalancılıktır yaptığınız.


Üreten, çalışan, mücadele eden, bilgiye önem veren insanları sevmediğinizi anladık. Biz üretken insanlarız. Bize bahane bulup duracağınıza kendi halinize bir bakın. Daha iyisini siz yapabiliyorsanız buyurun yapın. Ama okuyan, araştıran, çalışan, üreten insana da ileri geri laf etmeyin. Böyle tutumlar sizin kör cehaletinizi, yobazlığınızı ve ahmaklığınızı gösteriyor. Biz onca çalışmayı yaparken gece gündüz uğraşıyoruz. Zamanımızı, emeğimizi ve bol miktarda da para harcıyoruz. Hiçbir şey kendiliğinden olmuyor. Siz bizi açıktan maddeten de destekleyeceğiniz yerde çalışmalarımızı da engelliyorsunuz. Türk'ün Türk'ten başka dostu yok ama Türk'ün en büyük düşmanı da Türk'tür. Bizim başka düşman aramamıza da gerek yoktur. Kendi insanımız bize yeterince düşmanlık ediyor ama Küreselcileri de alabildiğine destekliyor. Gidip TikTok'ta, Instagram'da, Facebook'ta, Youtube'ta saçma sapan insanlara para yağdırıp duruyorsunuz. İki tane meme (kusursa bakmayın) göreceğim diye en son model telefonlar, türlü hediyeler, 50000 liralık emojiler yağdıran niceleri var. Ama gerçekten önemli olan konularda araştırmalar ve çalışmalar yapan insanlara hiçbir desteğiniz yok. Bu da sizin ne kadar şeytani fikir ve davranış içinde olduğunuzun en büyük ispatıdır. Sizde hakkaniyet ve bilinç yok. Gezmeye tozmaya, keyfe, tatile, mal almaya gelince para var ama hakkaniyet adına harcamaya gelince yok. Bilgiyi bedava ve önemsiz zannedenler en cahil en ahmak olanlardır. Bilgiye önem verenler vermeyenleri güder ve yönetir.


Kendisine değer vermeyen insanlara biz neden değer verelim? Sizin için hayati önemde bilgileri, çalışmaları, uygulamaları yapıp önünüze getiren ikinci bir kişi daha var mı? Sizi düşünen ikinci bir kişi daha var mı? Yok. Elinizdekinin kıymetini bileceğinize kötülüyorsunuz ve yok etmeye çalışıyorsunuz. Sizde zerre vicdan ve ahlak yok.


Yayınlarıma erişimi ve oba katılımlarını 2024 Nisan başında Türk Dünyası erişimine kapattık. Bu süre zarfında pek çok insana da yayın hediye ettik. Yeter ki insanlar hazırlık yapsınlar istedik. Bundan sonra samimi, dostluğunu ispatlamış, gerçekten hazırlıkçı olmaya niyetli, aklı başında az sayıda insana imtiyaz tanıyabileceğiz. Onun haricinde olanlar hiçbir şey alamayacaklar. Kendisine değer vermeyene biz de değer vermeyiz. Artık herkes ne ektiyse onu biçsin. Daha fazla saçma sapan düşünce tarzlarıyla uğraşmayacağız. Yakın bir zaman sonra en çok söylenen sözcük "keşke" olacak, ona da eminim. Dünyanın en önemli şeyi olan bilgiyi ayağınıza getirmiş insana yaptığınız eziyetleri düşünüp "ben bunları hak ettim" deyin. İnsanın içindeki iyi niyeti ve enerjiyi emip yok eden bir milletimiz var. Kendisini akıllı zanneder ama dünyadan bihaber yaşayıp giderler. Küreselci karşıtı olacağım derken algı yönetimine takılıp kontrollü muhalefet anlayışına düşen ve küreselcilere hizmet eden nice akılsız insan var. Kendi durumlarından haberleri bile yok. Saçma sapan fikirlerle sosyal medyada kendilerini göstermeye çalışıyorlar. Onca yayın yapıyoruz ama hiçbirine bakmıyorlar. Okumaya ve izlemeye ne gerek var? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak varken.. Gerçekten yazık! Onca emeğimize yazık!


Biz ölümden kaçıyor değiliz. Allah'ın ve Resulullah'ın (ASM) emir buyurdukları üzere tedbir ve hazırlık üzerine hareket ediyoruz. Ahir Zaman Hadisleri niçin var? Allah Kuran'da Tarık, Necm, Duhan surelerinde neden özel bir yıldızdan ve onun getireceği durumlardan bahsetmiş? Resulallah (ASM) neden çeşitli olaylar karşısında sadece dua etmenin yeterli olmadığını tedbir ve hazırlık yapmanın da önemli olduğunu söylemiş? Bunlar üzerine biraz tefekkür edin. Kafirler ve Münafıklar gayret gösterdikleri için başarılı oluyorlar. Müslümanlar da gayret gösterselerdi onlar da başarılı olurlardı. Müslümanlar hakikat ve Allah'ın düzenini korumak adına gayret sarf etmedikleri ve sadece dua ederek kurtuluş umut ettikleri için bugün bu haldeler. Kuru dua Allah'ın desteğini celbetmez. Mutlaka amel ile de gayret göstermek gerekir. Kadercilik anlayışıyla her şeyi Allah'a havale etmek ve her şeyi O'ndan beklemek te doğru değildir. Bu dünyada sınavda olan biziz. Eğer ki her şeyi Allah'tan beklemek kafi olsaydı devlete, orduya, paraya, dünyalık uğraşlara, mesleklere, iş kollarına, vs. ihtiyaç ta olmazdı. Biz isterdik, Allah ta ayağımıza indirirdi. Ancak Allah her şeyi sebepler dairesinde bize gönderir. Kuru dua hiçbir anlam ve samimiyet taşımaz. Daha en temel itikadi konuları idrak edememiş insana kimse bir şey anlatamaz. Onun için insanlar bizi dinlemiyor, dinlese de inanmıyor, insansa da gayret göstermiyor. Çünkü keyfiyete tabi olmuşlar. "Nasıl olsa birileri bir şeyler yapar" diyorlar. Ama hiç kimse hiç bir şey de yapmıyor. Bizim gibi insanlar bir şeyler yapınca da onları ve onların emeklerini taşlıyorlar, yok etmeye çalışıyorlar. Aklınız varsa bunları tefekkür edin.



Bülent Abdullah Turgut


49 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hanedanlık buluşması

Türklerin 2 büyük merkezi güç hanedanlığı bulunuyor. Bunlardan birisi Aşina Asil Hanedanlığı ve diğeri de Kun-Bil Asil Hanedanlığı.. Birçok kişi "madem böyle kadim yapılarımız var, neden bize maddeten

bottom of page